Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real ar face orice să scape de Bale! Ce sunt dispuși să ofere madrilenii pentru plecarea galezului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 10/09/2020 la 07:22 GMT+3

Conform presei din Anglia, Real Madrid este dispusă să plătească jumătate din salariul lui Bale pentru a-i permite galezului să semneze cu alt club în această fereastră de transferuri.

Gareth Bale, atacantul lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Gareth Bale nu se mai află de mult în planurile lui Zinedine Zidane la Real Madrid. Galezul a jucat extrem de puțin după revenirea fotbalului și își dorește să plece de pe Santiago Bernabeu. De altfel el a fost aproape să părăsească echipa din capitala Spaniei înainte de începerea sezonului trecut însă transferul său în China a fost blocat în ultima clipă.
Bale a afirmat că Real a fost cea care a blocat transferul și că totul depinde de club în acest moment. Zidane era ferm convins că galezul va părăsi echipa încă de anul trecut, declarând la o conferință de presă că cu cât se întâmplă mai repede acest lucru, cu atât mai bine pentru toată lumea.
Problema cea mare rămâne însă salariul uriaș al lui Bale, cel care mai are contract cu Real Madrid până în 2022.

Real Madrid îi va plăti jumătate din salariu lui Bale doar ca să plece

Având în vedere situația, Real Madrid este pregătită să facă un gest unic. Conform The Telegraph, madrilenii sunt dispuși să-l lase pe galezul de 31 de ani să plece pe gratis și să îi plătească jumătate din salariul său la următorul club.
Această metodă ar fi primită bine cu siguranță de Tottenham și Manchester United, echipele care par cele mai interesate de Bale în acest moment. Bale nu s-a antrenat cu colegii săi miercuri după ce s-a accidentat ușor la naționala Țării Galilor. El a declarat recent că se simte mult mai bine la națională, acolo unde are susținere necondiționată, spre deosebire de Real Madrid.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo