Retras din fotbal la sfârșitul sezonului trecut, Petr Cech a revenit în activitate, însă nu pe terenul de fotbal, ci pe gheață. Fostul portar al lui Chelsea și Arsenal a apărat două lovituri de departajare la debutul în poarta echipei înființate în 2017, Guildford Phoenix, fiind omul cheie în victoria obținută de Phoenix cu Swindon Wildcats 2, meci din a patra ligă a hocheiului din Marea Britanie.
În plus, Petr Cech a fost desemnat omul meciului la debutul în poarta de hochei. Consultant tehnic la Chelsea, conducătorii clubului londonez i-au asigurat pe fanii echipei că rolul lui Cech la club nu va fi periclitat de activitatea pe care o are acum, odată ce evoluează la Guildford Phoenix.
Campionatul European UEFA
Reacții dure după ce Mount și Chilwell au fost forțați să se izoleze! "Cum e posibil așa ceva?!"
22/06/2021 LA 15:10

Petr Cech, încântat de evoluția avută la debut

Petr Cech, un cunoscut iubitor al hocheiului, s-a declarat mulțumit la finalul meciului de evoluția avută. El a purtat o cască cu siglele Chelsea și Arsenal, cluburile pentru care a apărat în cariera lui legendară din fotbal. "După 20 de ani de fotbal profesionist, va fi minunat pentru mine să joc în sportul pe care l-am iubit de mic copil și pe care l-am urmărit cu plăcere. Am vrut să câștigăm, asta a fost cel mai important lucru, sunt fericit pentru că am făcut-o. Am fost puțin surprins că nu am avut emoții. Nu știam la ce să mă aștept, așa că a fost plăcut să văd cât de repede m-am adaptat la ziua de meci", a spus Petr Cech.
https://i.eurosport.com/2019/10/14/2695759.jpg
Ca fotbalist, Petr Cech a disputat pentru naționala Cehiei 124 de meciuri și a câștigat patru titluri în Premier League, de trei ori Cupa Ligii, o dată Champions League şi Europa League, cu Chelsea şi Arsenal. Cehul a decis să se retragă în vară și a devenit ulterior consilier tehnic la Chelsea.
Premier League
Petr Cech solicită modificarea regulamentului la penalty-uri! Soluția propusă de fostul mare portar
12/12/2020 LA 13:34
Fotbal
Simona Halep a acceptat provocarea. A jonglat cu sulul și a reușit la fel de multe duble ca Messi
21/03/2020 LA 05:29