Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Philippe Coutinho s-ar putea întoarce în Anglia, dar va lua o decizie după finala Champions League

Nicu Savin

Publicat 21/08/2020 la 15:15 GMT+3

Philippe Coutinho a vorbit despre viitorul său și este aproape sigur că va pleca de la Barcelona, dar momentan brazilianul este focusat pe finala Champions League, dintre Bayern Munchen și PSG. În ultimul timp s-a scris că jucătorul este aproape de Arsenal, dar acesta a spus că va lua o decizie săptămâna viitoare, când se va întoarce la Barcelona, echipă cu care este sub contract.

Philippe Coutinho ar putea reveni în Premier League, dar nu la Liverpool, ci la Arsenal

Credit imagine: SID

Brazilianul a declarat că nu se gândește la nimic altceva, decât la finala Champions League de duminică, pe care o consideră o oportunitate unică în carieră: "Mintea mea este cu gândul doar la Champions League. Este o oprtunitate unică pentru noi și sunt foarte fericit să fiu în finală. Nu mă gândesc acum la viitor, o voi face după finală".
Coutinho a spus că nu a discutat cu Neymar în ultima vreme, dar l-a lăudat pe colegul său de la națională care îi va fi adversar duminică: "Nu am vorbit cu Neymar din cauza meciului. Fiecare suntem concentrați pe echipele noastre. Toată lumea știe ce mare jucător e Neymar, nu trebuie să o mai spun și eu. PSG e o echipă foarte puternică, mai ales în atac, dar are și o defensivă solidă. Va fi un meci mare, o finală deosebită."
Philippe Coutinho fällt mehrere Wochen aus

Coutinho s-ar putea întoarce în Premier League

Arsenal era destinația cea mai sigură pentru Coutinho în urmă cu ceva timp. Arteta îl dorește foarte mult pe brazilian pe Emirates, dar după transferul lui William, insistențele pentru Coutinho nu au mai fost atât de mari.
Impresarul jucătorului admite că Premier League este cea mai posibilă destinație pentru jucătorul care a impresionat la Liverpool.
"Bineînțeles că Premier League poate fi o variantă pentru el. S-a simțit foarte bine acolo și i-ar plăcea să se întoarcă. Orice este posibil, cred eu. Totul depinde de cum se vor înțelege cei de la Barcelona cu echipele din Premier League la bani. Situația actuală a afectat bugetele cluburilor, iar acum fiecare echipă are o abordare diferită. Cred că sumele de trasfer nu mai pot fi cele de dinainte.", a declarat Kia Joorabchian, impresarul lui Coutinho.
Coutinho a fost traferat de Barcelona de la Liverpool în 2018, dar nu s-a adaptat foarte bine pe Camp Nou și a fost împrumutat sezonul trecut la Bayern Munchen. Brazilianul va juca ultimul meci pentru bavarezi duminică, în finala Champions League, iar apoi împrumutul său va expira și se va întoarce la Barcelona.
Coutinho mai are contract cu catalanii până în vara anului 2023, dar cel mai probabil acesta nu va fi dus la bun sfârșit, toate indiciile ducând către o plecare în următoarele săptămâni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo