Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pierdere grea a lui Klopp pentru partida Liverpool - City, de duminică: "Va reveni după pauza internaţională"

Cristian Mihală

Publicat 29/09/2021 la 13:20 GMT+3

Veste proastă pentru Klopp şi Liverpool, înainte de duelul ultimelor două campioane din Premier League. Duminică "cormoranii" primesc vizita lui City, iar stafful tehnic de pe Anfield nu se va putea baza pe Trent Alexander Arnold, cel mai bun pasator al echipei.

Trent Alexander-Arnold (left) and Mohamed Salah - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

La finalul săptămânii trecute, Trent a revenit în primul "11" la partida cu Brentford, după ce fusese răcit. Din păcate pentru fanii "cormoranilor", omul care a reuşit în ultimele 3 sezoane 36 de assisturi doar în campionat s-a accidentat la şedinţa de pregătire de luni. Fundaşul dreapta nu a făcut parte din lotul lui Liverpool pentru partida cu Porto (câştigată 5-1) şi nu va putea fi pe teren nici împotriva lui Phil Foden sau Grealish, în weekend.
CITEŞTE ŞI:
Joe Gomez, înlocuitor pentru Alexander Arnold în Liverpool - City
Absenţa e una grea în termeni ofensivi, dar defensiv lucrurile s-ar putea să fie mai aşezate în perspectiva confruntării cu City, în contextul în care Alexander Arnold are anumite carenţe, mai ales când trebuie să dubleze. În Champions League, Klopp l-a preferat pe Milner în banda dreaptă, dar probabil că veteranul e prea lent pentru iuţii atacanţi ai campioanei. Ca atare, cel mai probabil Klopp va miza duminică pe Joe Gomez în banda dreaptă.
"Trent a avut în timpul sesiunii de luni o durere la adductori. Nu cred că va fi gata pentru weekend, probabil va reveni după pauza internaţională. Astfel de lucruri apar când joci sâmbătă-marţi-sâmbătă-marţi", a spus Klopp, la conferinţa de presă de după partida cu Porto.
Din fericire, germanul de pe banca lui Liverpool a avut o partidă uşoară aseară, conducând cu 3-0 după o oră de joc. În consecinţă, şi-a permis să îi odihnească pe Salah şi Mane, ambii fiind schimbaţi în minutul 66, pentru a fi proaspeţi în confruntarea contra campioanei Angliei.
O altă schimbare pe care Klopp o va opera contra lui City va fi introducerea lui Firmino în primul "11". Brazilianul a fost mereu preferat în derbyuri în locul lui Jota, când a fost apt, iar dubla de aseară îl îndreptăţeşte să revină în formula de start.
Cum ar putea arăta Liverpool cu City
  • Alisson - Joe Gomez, Van Dijk, Matip, Robertson - Jones, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Mane
Program Premier League etapa 7 - Eurosport 1
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo