La finalul săptămânii trecute, Trent a revenit în primul "11" la partida cu Brentford, după ce fusese răcit. Din păcate pentru fanii "cormoranilor", omul care a reuşit în ultimele 3 sezoane 36 de assisturi doar în campionat s-a accidentat la şedinţa de pregătire de luni. Fundaşul dreapta nu a făcut parte din lotul lui Liverpool pentru partida cu Porto (câştigată 5-1) şi nu va putea fi pe teren nici împotriva lui Phil Foden sau Grealish, în weekend.
CITEŞTE ŞI:
GUARDIOLA L-A FELICITAT PE MESSI, DAR A REMARCAT ALT FOTBALIST DE LA PSG: "SUNT ÎNDRĂGOSTIT DE EL"
La Liga
Javier Tebas, președintele La Liga, despre cum ar fi posibilă revenirea lui Messi la Barcelona
ACUM 3 ORE
Joe Gomez, înlocuitor pentru Alexander Arnold în Liverpool - City
Absenţa e una grea în termeni ofensivi, dar defensiv lucrurile s-ar putea să fie mai aşezate în perspectiva confruntării cu City, în contextul în care Alexander Arnold are anumite carenţe, mai ales când trebuie să dubleze. În Champions League, Klopp l-a preferat pe Milner în banda dreaptă, dar probabil că veteranul e prea lent pentru iuţii atacanţi ai campioanei. Ca atare, cel mai probabil Klopp va miza duminică pe Joe Gomez în banda dreaptă.
"Trent a avut în timpul sesiunii de luni o durere la adductori. Nu cred că va fi gata pentru weekend, probabil va reveni după pauza internaţională. Astfel de lucruri apar când joci sâmbătă-marţi-sâmbătă-marţi", a spus Klopp, la conferinţa de presă de după partida cu Porto.
Din fericire, germanul de pe banca lui Liverpool a avut o partidă uşoară aseară, conducând cu 3-0 după o oră de joc. În consecinţă, şi-a permis să îi odihnească pe Salah şi Mane, ambii fiind schimbaţi în minutul 66, pentru a fi proaspeţi în confruntarea contra campioanei Angliei.
O altă schimbare pe care Klopp o va opera contra lui City va fi introducerea lui Firmino în primul "11". Brazilianul a fost mereu preferat în derbyuri în locul lui Jota, când a fost apt, iar dubla de aseară îl îndreptăţeşte să revină în formula de start.
Cum ar putea arăta Liverpool cu City
  • Alisson - Joe Gomez, Van Dijk, Matip, Robertson - Jones, Fabinho, Henderson - Salah, Firmino, Mane
https://i.eurosport.com/2021/09/27/3227714.jpg
Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
IERI LA 17:09
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
IERI LA 14:38