Ralf Rangnick are șanse nule să continue pe Old Trafford din vară, deși spera ca postul de interimar să se tranforme într-unul full-time, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Solskjaer.
Pochettino și-a dat deja acordul de principiu să preia echipa, la PSG urmând foarte probabil să sosească Zinedine Zidane. S-a speculat că tehnicianul argentinian le-a transmis deja oficialilor de pe Teatrul Viselor că Harry Kane ar trebui să fie prioritatea "0" pentru perioada de mercato din vară, însă sport.es susține că Pochettino nu ține atât de mult să îl aibă din nou sub comandă pe fotbalistul care l-a dus până în finala UCL, pe vremea când antrena Tottenham.
CITEȘTE ȘI:
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
UN FOST STAR DE LA ARSENAL ÎL FACE PRAF PE RANGNICK: "AM ACELEAȘI ȘANSE CU EL SĂ ANTRENEZ UNITED LA ANUL"

Pochettino îl preferă pe Haaland lui Kane, la United

Pochettino are neapărat nevoie de un atacant, pentru că Edinson Cavani va pleca, dar pare în acest moment mai interesat de posibilitatea ca Erling Haaland să ajungă sub comanda sa. Norvegianul are atuul vârstei, prin comparație cu Kane și pare un fotbalist capabil să ajungă în viitor (dacă nu e deja) mult peste nivelul arătat de internaționalul englez.
"Întrucât are potențial financiar, United caută un tânăr atacant de careu, iar Erling Haaland i se potrivește ca o mănușă. În plus, United are deja experiență în negocierile cu Borussia, din vara trecută, când l-a cumpărat pe Jadon Sancho pentru 85 de milioane de euro. Acum, operațiunea ar putea fi repetată cu atacantul norvegian în prim plan", anunță sport.es.
Interesant e că, dacă Mbappe va pleca de la PSG, francezii vor intra și ei foarte probabil în cursa pentru Haaland. Norvegianul e în prezent cel mai curtat fotbalist de către marile cluburi din Europa, Real Madrid și Barcelona dorindu-l la rândul lor.
Premier League
Topul celor mai prolifici jucători din Premier League în 2022! Tottenham dă 3 din primii 4 clasați
10/05/2022 LA 10:12
Liga
O echipă din La Liga, pe urmele lui Pochettino! Anunțul jurnaliștilor L'Equipe
10/05/2022 LA 07:09