Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pochettino s-a răzgândit: nu îl mai vrea cu orice preț pe Kane, la United. Marele pariu al argentinianului e Haaland

Cristian Mihală

Publicat 14/02/2022 la 11:29 GMT+2

Mauricio Pochettino le-a transmis șefilor lui United că nu ține neapărat să îl aibă pe Harry Kane sub comandă, din vară, preferând să îl transfere pe Erling Haaland, un fotbalist mult mai tânăr și cu un potențial superior.

Harry Kane of Tottenham Hotspur and Mauricio Pochettino, Manager of Tottenham Hotspur celebrate vicotry after the Premier League match between Liverpool and Tottenham Hotspur at Anfield on February 4, 2018 in Liverpool, England

Credit imagine: Getty Images

Ralf Rangnick are șanse nule să continue pe Old Trafford din vară, deși spera ca postul de interimar să se tranforme într-unul full-time, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Solskjaer.
Pochettino și-a dat deja acordul de principiu să preia echipa, la PSG urmând foarte probabil să sosească Zinedine Zidane. S-a speculat că tehnicianul argentinian le-a transmis deja oficialilor de pe Teatrul Viselor că Harry Kane ar trebui să fie prioritatea "0" pentru perioada de mercato din vară, însă sport.es susține că Pochettino nu ține atât de mult să îl aibă din nou sub comandă pe fotbalistul care l-a dus până în finala UCL, pe vremea când antrena Tottenham.
CITEȘTE ȘI:

Pochettino îl preferă pe Haaland lui Kane, la United

Pochettino are neapărat nevoie de un atacant, pentru că Edinson Cavani va pleca, dar pare în acest moment mai interesat de posibilitatea ca Erling Haaland să ajungă sub comanda sa. Norvegianul are atuul vârstei, prin comparație cu Kane și pare un fotbalist capabil să ajungă în viitor (dacă nu e deja) mult peste nivelul arătat de internaționalul englez.
"Întrucât are potențial financiar, United caută un tânăr atacant de careu, iar Erling Haaland i se potrivește ca o mănușă. În plus, United are deja experiență în negocierile cu Borussia, din vara trecută, când l-a cumpărat pe Jadon Sancho pentru 85 de milioane de euro. Acum, operațiunea ar putea fi repetată cu atacantul norvegian în prim plan", anunță sport.es.
Interesant e că, dacă Mbappe va pleca de la PSG, francezii vor intra și ei foarte probabil în cursa pentru Haaland. Norvegianul e în prezent cel mai curtat fotbalist de către marile cluburi din Europa, Real Madrid și Barcelona dorindu-l la rândul lor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo