Autoritățile din Marea Britanie dar și medicii au contribuit pentru crearea protocolului care permite organizarea de antrenamente în contact apropiat cu toți jucătorii, totul sub condiții controlate cu atenție. Fotbaliștii din Premier League au revenit deja la antrenamente, dar în grupuri mici, respectând distanțarea socială. Un vot cheie pentru revenirea la antrenamentele normale va avea loc miercuri în ședința Premier League.
Recomandările oficiale, care au scopul de a ajuta sportivii să ajungă la nivelul de pregătire fizică necesară pentru meciuri oficiale, arată că: ”Faza a doua a antrenamentelor poate fi descrisă ca fiind reluarea contactului apropiat (interacțiuni care se încadrează în distanțarea socială de doi metri), antrenamente în care perechi de sportivi sau grupuri mici vor fi în contact mai apropiat unii de alții”.
Pe 13 mai, guvernul britanic a publicat protocolul pentru ”prima fază” a antrenamentelor, care cerea respectarea cu strictețe a distanțării sociale. Faza a treia va include cel mai probabil revenirea sportului profesionist în iunie.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Project Restart merge în direcția bună

Proiectul "Restart" dă semne că poate funcționa! Jucătorii, antrenorii și oamenii din staffurile cluburilor din Premier League au fost testați în al doilea val marți, joi și vineri, iar sâmbătă seara au venit rezultatele. Au fost efectuate 996 de teste cu o medie de 47 de teste pentru fiecare din cele 20 de cuburi din Premier League. Următorul val de teste va fi făcut luni și marți.
Procentul de cazuri de infectări în rândul poamenilor din Premier League este până acum de 0.45% pentru că au fost depistați pozitiv 8 oameni din 1774 de teste efectuate.
Toți cei 8 au fost izolați pentru o perioadă de 7 zile, iar antrenamentele pentru revenirea preconizată pe 12 iunie au continuat normal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52