Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Premier League revine în forță la Eurosport. Toate meciurile etapei vor fi transmise în direct

Vlad Dumitrescu

Actualizat 16/10/2020 la 14:26 GMT+3

După o pauză internațională parcă interminabilă, cel mai frumos campionat din lume, Premier League, revine cu 10 meciuri transmise în direct în acest weekend.

Merseyside-Derby: FC Everton - FC Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Everton - Liverpool (sâmbătă 14:30 Eurosport 1)

Sâmbătă de la 14:30 începem etapa cum nu se putea mai bine prin Merseyside Derby. Liverpool merge pe Goodison Park după înfrângerea istorică cu 7-2 în fața lui Aston Villa. Un adevărat horror show pentru echipa lui Jurgen Klopp pe care cormoranii vor căuta să-l uite cât mai curând cu siguranță.
Klopp a declarat că speră să vadă un răspuns din partea jucătorilor săi chiar la meciul cu Everton. Să nu uităm că până la înfrângerea cu Villa, atât Everton cât și Liverpool erau echipe cu punctaj maxim. Între timp, Everton a rămas, alături de Aston Villa, singura formație cu punctaj maxim, deși echipa lui Dean Smith are un meci mai puțin.
Echipa lui Ancelotti a impresionat serios în acest debut de sezon, atât prin rezultate, cât și prin joc. Motive de optimism sunt peste tot: au antrenor de clasă mondială, cele trei achiziții s-au integrat rapid și sunt deja piese de bază iar Dominic Calvert-Lewin pare un atacant renăscut.

Manchester City - Arsenal (sâmbătă 19:30 Eurosport 1)

Sâmbătă seara, de la 19:30, Manchester City primește vizita lui Arsenal. Echipa lui Guardiola are o înfrângere, un egal și o victorie după trei meciuri jucate. Nu e nici pe departe începutul de sezon dorit iar înfrângerea dureroasă cu Leicester Citya acasă cu siguranță nu a fost uitată. Ruben Dias este deja titular în centrul apărării și va fi interesant de văzut cum se descurcă cu un atacant de clasă mondială în persoana lui Aubameyang.
De cealaltă parte, marea speranță a lui Arteta pentru acest meci va fi să îl aibă din nou la dispoziție pe Kieran Tierney. Poate nu chiar cea mai mare totuși – cel mai probabil pe Etihad va debuta Thomas Partey, direct în unul dintre cele mai dificile meciuri ale sezonului. Un adevărat test pe care fostul jucător al lui Atletico Madrid pare capabil să îl treacă.

Newcastle - Manchester United (sâmbătă 22:00 Eurosport 1)

Ziua de sâmbătă se încheie cu Newcastle – Manchester United de la 22:00. Are nevoie Harry Maguire de o pauză? Aceasta pare să fie întrebarea care înconjoară fotbalul englez iar răspunsul evident este da. Nu neapărat din considerente fizice, în ciuda presezonului extrem de scurt, ci mai degrabă psihice.
Maguire a fost un jucător excelent la Leicester și unul solid sezonul trecut la United însă în această stagiune, după incidentul din Grecia, Maguire a fost un adevărat dezastru și trebuie să rămână pe bancă măcar un meci sau două. United nu își permite acest lucru însă având programul atât de aglomerat, însă ne putem aștepta să-l vedem în acțiune pe St. James Park pe Alex Telles, noua achiziție de la FC Porto.

Tottenham - West Ham (duminică 18:30 Eurosport 1)

Atât Tottenham cât și West Ham vin după victorii impresionante la meciul de duminică. Tottenham i-a administrat o înfrângere istorică lui Manchester United chiar pe Old Trafford. Traumele lui Mario Balotelli au revenit să o bântuiască pe United însă de această dată sub forma lui Son, Kane și Jose Mourinho.
De cealaltă parte, West Ham a învins-o, poate chiar mai surprinzător, cu 3-0 pe Leicester. Să fie oare un sezon mai bun decât se aștepta toată lumea cu David Moyes pe bancă? Bine, vorba vine pe bancă, pentru că Moyes nu a fost prezent la ultimele victorii ale echipei, fiind nevoit să se autoizoleze după ce a fost depistat cu coronavirus. Poate va alege această metodă și pentru viitor.

Leeds - Wolves (luni 22:00 Eurosport 1)

Luni de la 22:00 cortina cade cu Leeds – Wolves. Probabil una dintre dilemele acestui sezon este cât poate duce Leeds acest ritm nebun de fotbal sub comanda lui Marcelo Bielsa. Știm cu toți căderea de acum sezoane, dar știm și treaba dusă până la final stagiunea trecută în Championship. Așadar, care Leeds va fi la timonă în acest sezon? Cu siguranță că un test important este meciul cu Wolves, o echipă care la fel ca Leeds, deși nu e promovată de mult timp, a avut parte de o ascensiune impresionantă. Teoretic, sunt două echipe în oglinda, în faze diferite ale dezvoltării. O victorie pentru Leeds ar fi cu siguranță un „statement” important.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Programul complet al transmisiunilor Eurosport din acest weekend

Premier League, program etapa a 5-a
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo