Newcastle a intrat de ieri într-o nouă eră, odată cu vânzarea clubului către prințul Mohammad Bin Salman, din Arabia Saudită, care are o avere de aproximativ 320 de miliarde de lire sterline.
Deși se dorește aducerea lui Brendan Rodgers (în prezent la Leicester) încă de săptămâna viitoare, iar în iarnă pe St.James' Park vor ajunge, foarte probabil, Coutinho și Keylor Navas, noua conducere a lui Newcastle nu va investi sume neverosimile pe piața transferurilor, așa cum a făcut PSG, spre exemplu.
Se vrea un proiect sănătos, pe termen lung, iar țintele pentru întărirea echipei vor fi reprezentate de tinerii de mare valoare, care încă nu au fost ochiți de alți granzi ai Europei. În acest sens, noua conducere l-a convins pe Frank PcParland să se alăture proiectului, acesta fiind un adevărat "guru" al ochirii tinerilor de mare valoare, după cum notează inews.co.uk.
Premier League
Jucătorul surpriză care l-a dat gata pe Guardiola: "E din altă lume!"
ACUM 11 ORE
CITEȘTE ȘI:
REAL MADRID ÎI PREGĂTEȘTE O NOUĂ LOVITURĂ LUI BAYERN MUNCHEN, EXACT DUPĂ MODELUL ALABA

McParland și Newcastle au bătut palma

Directorul executiv Amanda Staveley a luat legătura deja cu omul care a ajutat-o timp de aproape un deceniu și jumătate pe Liverpool să aducă pe Anfield puști de mare perspectivă și părțile au bătut palma.
McParland a colaborat de-a lungul timpului cu Liverpool, Watford, Brentford, Burnley și Rangers, înainte de a deveni un consultant independent pentru cluburile mari din Europa. Chelsea și City au colaborat excelent în ultima perioadă cu specialistul adus acum pe St. James' Park. El are legături cu o "armată" de scouteri, în special în Africa și America de Sud, astfel că există toate premisele ca Newcastle să descopere tineri foarte talentați pe care să îi achiziționeze la prețuri de dumping.
Planurile noilor patroni de la Newcastle vizează și Academia clubului, pentru a nu se mai ajunge la situații ca cea care l-a avut protagonist pe Adam Armstrong. Pierdut de "coțofene", acesta a avut evoluții fantastice la Blackburn, înainte de a fi transferat de Southampton pentru o sumă impresionantă (20 de milioane de lire).
Odată cu Academia lui Newcastle, noua conducere va investi enorm și în baza de pregătire, care va urma să fie reconstruită după cele mai înalte standarde.
Fotbal
Cine este Thomas Frank, antrenorul care a făcut din Brentford spaima granzilor din Premier League
ACUM 12 ORE
Premier League
Caz incredibil în fotbal: antrenorul care visează să fie dat afară: "Așteaptă telefonul acela mare"
ACUM 16 ORE