Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima ofertă oficială primită de Aubameyang, cu un an înainte să îi expire contractul cu Arsenal

Sebastian Ujica

Publicat 01/06/2020 la 11:51 GMT+3

Pierre-Emerick Aubameyang a primit o ofertă de prelungire a contractului din partea celor de la Arsenal.

Pierre-Emerick Aubameyang este golgheterul lui Arsenal în acest sezon

Credit imagine: Getty Images

Golgheterul celor de le Arsenal, Pierre-Emerick Aubameyang, poate să rămână la Arsenal și în următorii an. L'Equipe a anunțat în ediția de astăzi că cei de la Arsenal i-au făcut o ofertă oficială de prelungire a contractului.
Aubameyang are 17 goluri în 26 de partide în acest sezon. El a fost golgheterul echipei de fiecare dată de la transferul de la Borussia Dortmund din ianuarie 2018. El a marcat 49 de goluri în 75 de partide de Premier League.

Aubameyang mai are un an de contract

Viitorul lui Aubameyang la Arsenal a reprezentat un subiect din ce în ce mai popular în ultimele luni, presa din Spania scriind în trecut de interesul unor echipe precum Real Madrid și Barcelona.
Pentru cei de la Arsenal, situația nu este deloc una confortabilă. Aubameyang mai are contract până în vara lui 2021 când "tunarii" l-ar pierde gratis! Astfel, Arsenal are 2 variante: să-l convingă să semneze o nouă înțelegere sau să-l vândă în această vară!
Cum perioada de transferuri din această vară este una extrem de complicată în contextul în care cluburile n-au avut venituri în ultimele 3 luni, cei de la Arsenal pot doar să spere că Aubameyang va fi convins de oferta de prelungire pe care i-au făcut-o.
You Say We Play
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo