Solskjaer a fost reconfirmat pe Old Trafford și, dacă va reuși să scoată echipa din criză, va rămâne pe banca tehnică cel puțin până la finalul sezonului. Creditul de care se bucură în continuare norvegianul din partea conducerii e cea mai proastă veste pentru Van de Beek care spera că, odată cu înlocuirea lui Ole, va avea și el șanse să evolueze.
Cu De Ligt și Van de Beek, Ajax a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor, fiind la doar câteva secunde de o calificare istorică în finală. Anul trecut, United a crezut că va da lovitura cu mijlocașul ajuns între timp la 24 de ani, iar Van der Sar, fostă legendă pe Old Trafford, anunța că un alt olandez va scrie istorie pentru gruparea din Manchester.
Doar că Solskjaer nu i-a dat nicio șansă mijlocașului, e adevărat și în condițiile în care acesta are abilități similare cu Bruno Fernandes, cel mai bun jucător al lui United de la transferul de la Sporting.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
În contextul în care Solskjaer va rămâne și pentru a doua parte a sezonului, mijlocașul batav va cere transferul, în acest moment existând cel puțin 3 formații care se interesează de serviciile lui. United are tot interesul să îl cedeze, măcar sub formă de împrumut, altfel cota sa va fi și mai mult afectată față de momentul prezent.
CITEȘTE ȘI:
UNITED ȘI-A LUAT CEA MAI MARE "ȚEAPĂ" DIN ISTORIA SA! DI MARIA, DETRONAT

Van de Beek a vrut să plece încă din vară de la United

În vară, Van de Beek a fost disperat să își găsească o echipă unde să joace constant, iar Everton a intrat pe fir, punând la bătaie o sumă importantă. Doar că United s-a opus, stafful tehnic gândindu-se că va avea nevoie de mijlocașul batav într-un sezon lung, în care apar accidetări și suspendări.
"A fost pe lista noastră de transferuri în vară. Am încercat să îl aducem, dar United ne-a spus că nu vor să se despartă de Van De Beek. Apoi, în ultimele zile de mercato, am primit un telefon de la Guido Albers, agetul său, și mi-a spus că United s-a răzgândit. Apoi, în ultimul moment, au stopat iar negocierile", a punctat de curând Marcel Brands pentru NOS.
Solskjaer l-a folosit doar 6 minute în actuala stagiune de Premier League pe olandez, iar nemulțumirea acestuia a atins cote înalte. La partida din Champions League cu Young Boys, când a înțeles că nu va mai intra pe teren, deși se încălzise, Van de Beek a scuipat guma pe care o mesteca, într-un gest de lehamite față de ceea ce i se întâmplă.
Presa din Anglia notează că, în actualele condiții, United va fi deschisă să renunțe la mijlocaș, a cărui cotă de piață oricum a scăzut exponențial. Adus pentru 44 de milioane de euro pe Old Trafford, fotbalistul batav e acum cotat la doar 30 de milioane de euro.
Conform Mirror, Daniel Brands îl vrea neapărat în lotul "caramelelor" din iarnă, iar Rafa Benitez, antrenorul echipei e convins că acesta va reveni la forma care l-a consacrat, sub comanda sa. De asemenea, Mourinho a dat semnale că îl dorește la Roma, iar Newcastle, care anunță o campanie de transferuri de senzație în iarnă, e de asemenea în cursa pentru Van de Beek.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15