După 0-5 cu Liverpool, scaunul lui Solskjaer s-a clătinat serios. United nu doar că e la 8 puncte de liderul Chelsea, dar apărarea e una în piuneze, iar jocul prestat de "diavoli" e mult sub așteptări. Ca atare, boardul a cochetat serios cu demiterea norvegianului, pentru a se mai salva ca poate fi salvat din acest sezon.

Slideshow

"Țeapă" mai mare decât Di Maria? TOP 10 cele mai proaste transferuri ale lui United

10 imagini

S-a luat legătura cu Antonio Conte, iar reprezentanții acestuia au fost cât se poate de deschiși pentru o viitoare colaborare, dar, pentru moment, Solskjaer va rămâne pe Old Trafford. Sir Alex Ferguson pare să fi avut principalul rol în această decizie, scoțianul fiind prezent la ședința de ieri avută de conducerea lui United. Legendarul manager și-a arătat suportul față de Ole, care va avea parte de o scurtă perioadă de grație. Pentru United urmează însă partide foarte grele - Spurs, Atalanta, City, Chelsea și Arsenal în interval de o lună - și, la cum arată echipa acum, e greu de crezut că se vor putea obține multe puncte. Ca atare, Solskjaer rămâne pe poziții deocamdată, dar fiecare meci poate fi ultimul pentru norvegian pe banca tehnică a formației din Manchester.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
CITEȘTE ȘI:
DORTMUND, "DECAPITATĂ". ACCIDENTAREA LUI HAALAND E TERIBILĂ. CÂND VA MAI REVENI PE TEREN

Solskjaer, salvat și de jucători, care nu îl vor pe Conte

Dincolo de intervenția lui Ferguson, decisiv în rămânerea lui Solskjaer a fost și demersul unora dintre jucătorii vechi din lotul lui United. Mai mulți fotbaliști au transmis conducerii că vor cere să fie puși pe lista de transferuri dacă italianul vine la club.
Conte părea să fie principalul favorit pentru înlocuirea lui Ole, fostul antrenor de la Juventus, Chelsea sau Inter fiind unul dintre cei mai mari antrenori fără contract (alături de Zidane).
Fotbaliștii știu cât de conflictual este Conte și nu vor să aibă un nou tehnician de tipul Mourinho. Chiar dacă este evident că Antonio este în prezent la alt nivel față de "Special", rezultatele obținute vorbind de la sine, fotbaliștii se tem că stilul de joc al lui United și identitatea clubului vor fi profund alterate. Conte e un tehnician defensiv, care organizează perfect apărarea și se bazează pe contra-atac, iar starurile lui United nu vor să fie forțați să interpreteze o astfel de partitură.
Jocul propus de Mourinho era total diferit față de ce știam noi. Cred că de asta a plecat și Zlatan. Nu era foarte mult fotbal, încercam să fim cât mai direcți. A fost un sentiment ciudat pentru cei mai mulți dintre noi, dar e un stil care i-a adus rezultate lui Jose | Bastian Schweinsteiger, despre stilul lui Mourinho și cum acesta nu a cadrat cu ceea ce își doreau jucătorii lui United.
Conte rămâne în continuare principalul favorit să îl înlocuiască pe Solskjaer, în cazul în care United nu iese din criză, conducerea sperând că fotbaliștii vor reveni la sentimente mai bune față de italian. Zidane - o țintă greu de adus - și Brendan Rodgers sunt și ei varianta, cum în atenția clubului pare să fi intrat și ERik Ten Hag, tehnicianul care scrie istorie cu Ajax.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27