Spurs a anunțat pierderi de 63,9 milioane de lire în noiembrie iar clublul londonez a fost lovit puternic de pandemie astfel că Tottenham va căuta să vândă jucători pentru a strânge fonduri și a scăpa de anumite salarii prea ridicate.
Conform Daily Mail, Tottenham va căuta un nou portar, fundaș dreapta și fundaș central atunci când va începe fereastra de transferuri. Însă clubul va fi nevoit să vândă cel puțin șase jucători în această vară.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44

Curățenia de vară de la Tottenham

Danny Rose va părăsi cel mai probabil clubul după 14 ani atunci când contractul îi va expira la sfârșitul sezonului, în timp ce situațiile unor jucători precum Serge Aurier, Hugo Lloris, Erik Lamela și Juan Foyth sunt sub semnul întrebării.
Gareth Bale, care este plătit cu 250.000 de lire pe săptămână de Spurs, a declarat deja că se va întoarce la Real Madrid. De asemenea, Carlos Vinicius se va întoarce la Benfica, Tottenham nefiind dispusă să plătească opțiunea de cumpărare cu 36 de milioane de lire pentru a-l achiziționa permanent.
Dele Alli și Harry Winks nu mai sunt printre opțiunile lui Jose Mourinho și ar aduce sume importante la club, însă viitorul lor ar putea fi determinat de situația portughezului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27