Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Probleme la Tottenham: londonezii vor fi nevoiți să vândă în vară pentru a-și întări lotul

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/04/2021 la 08:35 GMT+3

Tottenham va avea ca prioritate să-și întărească defensiva vara asta, însă londonezii vor fi nevoiți să-și vândă jucători din cauza problemelor financiare.

Tottenham Hotspur

Credit imagine: Getty Images

Spurs a anunțat pierderi de 63,9 milioane de lire în noiembrie iar clublul londonez a fost lovit puternic de pandemie astfel că Tottenham va căuta să vândă jucători pentru a strânge fonduri și a scăpa de anumite salarii prea ridicate.
Conform Daily Mail, Tottenham va căuta un nou portar, fundaș dreapta și fundaș central atunci când va începe fereastra de transferuri. Însă clubul va fi nevoit să vândă cel puțin șase jucători în această vară.

Curățenia de vară de la Tottenham

Danny Rose va părăsi cel mai probabil clubul după 14 ani atunci când contractul îi va expira la sfârșitul sezonului, în timp ce situațiile unor jucători precum Serge Aurier, Hugo Lloris, Erik Lamela și Juan Foyth sunt sub semnul întrebării.
Gareth Bale, care este plătit cu 250.000 de lire pe săptămână de Spurs, a declarat deja că se va întoarce la Real Madrid. De asemenea, Carlos Vinicius se va întoarce la Benfica, Tottenham nefiind dispusă să plătească opțiunea de cumpărare cu 36 de milioane de lire pentru a-l achiziționa permanent.
Dele Alli și Harry Winks nu mai sunt printre opțiunile lui Jose Mourinho și ar aduce sume importante la club, însă viitorul lor ar putea fi determinat de situația portughezului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo