Spurs a anunțat pierderi de 63,9 milioane de lire în noiembrie iar clublul londonez a fost lovit puternic de pandemie astfel că Tottenham va căuta să vândă jucători pentru a strânge fonduri și a scăpa de anumite salarii prea ridicate.
Conform Daily Mail, Tottenham va căuta un nou portar, fundaș dreapta și fundaș central atunci când va începe fereastra de transferuri. Însă clubul va fi nevoit să vândă cel puțin șase jucători în această vară.
Premier League
Antonio Conte recunoaște că Tottenham este cea mai mare provocare a sa de până acum
02/12/2021 LA 16:16

Curățenia de vară de la Tottenham

Danny Rose va părăsi cel mai probabil clubul după 14 ani atunci când contractul îi va expira la sfârșitul sezonului, în timp ce situațiile unor jucători precum Serge Aurier, Hugo Lloris, Erik Lamela și Juan Foyth sunt sub semnul întrebării.
Gareth Bale, care este plătit cu 250.000 de lire pe săptămână de Spurs, a declarat deja că se va întoarce la Real Madrid. De asemenea, Carlos Vinicius se va întoarce la Benfica, Tottenham nefiind dispusă să plătească opțiunea de cumpărare cu 36 de milioane de lire pentru a-l achiziționa permanent.
Dele Alli și Harry Winks nu mai sunt printre opțiunile lui Jose Mourinho și ar aduce sume importante la club, însă viitorul lor ar putea fi determinat de situația portughezului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Burnley - Tottenham, amânat din cauza unei furtuni de zăpadă! Imagini incredibile de pe Turf Moor
28/11/2021 LA 13:44
Premier League
Antonio Conte, mână de fier la Tottenham! Un jucător a dezvăluit ce alimente a interzis italianul
26/11/2021 LA 10:17