Declarația francezului a venit imediat după ce Ljungberg a spus că ar dori să primească câteva sfaturi de la fostul său antrenor.
"Dacă va avea nevoie de asta, cu siguranță eu sunt disponibil. Freddie este fantastic, pus pe treabă și își dorește postul pentru cât mai mult timp. În viață ai nevoie de oportunități, iar el are parte de una extraordinară acum. Inima mea a rămas aproape de club și îmi doresc să aibă rezultate bune", a declarat Wenger, potrivit BBC.
Freddie Ljungberg (42 de ani) a preluat postul de interimar pe 29 noiembrie, după demiterea lui Unai Emery. Suedezul a debutat cu o remiză, duminică, pe terenul lui Norwich, scor 2-2. Formația londoneză se află pe locul 9 în Premier League, la 21 de puncte depărtare de prima poziție, ocupată de Liverpool. Următorul meci al lui Arsenal va avea loc pe teren propriu, joi, de la ora 22:15, contra lui Brighton și va fi transmis live pe Eurosport 1.
Fotbal
Arsene Wenger anunță o adevărată revoluție în fotbal! Cum se va schimba regula offside-ului
12/10/2021 LA 20:05
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Fotbal
Noi schimbări de regulament în fotbal de la 1 iulie! Sunt vizate regulile henț-ului și off-side-ului
05/03/2021 LA 19:22
Fotbal
Szczesny, portarul care a preferat să fumeze decât să apere în Premier League
22/05/2020 LA 13:39