Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Răspunsul lui Wenger pentru Ljungberg, după ce antrenorul lui Arsenal i-a cerut sfatul

Cosmin Cioboata

Actualizat 04/12/2019 la 17:30 GMT+2

Arsene Wenger (70 de ani), antrenorul lui Arsenal din perioada 1996-2018, a declarat că este dispus să îl consilieze pe Freddie Ljungberg, antrenorul interimar al "tunarilor", dacă acesta îi va solicita ajutorul.

wenger freddie

Credit imagine: Getty Images

Declarația francezului a venit imediat după ce Ljungberg a spus că ar dori să primească câteva sfaturi de la fostul său antrenor.
"Dacă va avea nevoie de asta, cu siguranță eu sunt disponibil. Freddie este fantastic, pus pe treabă și își dorește postul pentru cât mai mult timp. În viață ai nevoie de oportunități, iar el are parte de una extraordinară acum. Inima mea a rămas aproape de club și îmi doresc să aibă rezultate bune", a declarat Wenger, potrivit BBC.
Freddie Ljungberg (42 de ani) a preluat postul de interimar pe 29 noiembrie, după demiterea lui Unai Emery. Suedezul a debutat cu o remiză, duminică, pe terenul lui Norwich, scor 2-2. Formația londoneză se află pe locul 9 în Premier League, la 21 de puncte depărtare de prima poziție, ocupată de Liverpool. Următorul meci al lui Arsenal va avea loc pe teren propriu, joi, de la ora 22:15, contra lui Brighton și va fi transmis live pe Eurosport 1.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo