Raul Jimenez a suferit o accidentare cumplită în partida câștigată de Wolves pe Emirates, scor 2-1, împotriva lui Arsenal. Atacantul mexican a fost lovit în cap de David Luiz la un duel aerian și a rămas întins pe gazon, stârnind îngrijorarea tuturor.
Ulterior, a fost transportat cu salvarea la un spital din Londra, iar primele vești despre starea sa de sănătate au fost bune, în sensul că era conștient și răspundea bine la tratament.

Raul Jimenez a fost operat la cap

Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
17/01/2022 LA 08:33
Totuși, se pare că lucrurile au fost mai grave, Jimenez suferind o fractură craniană și a având nevoie de o intervenție chirurgicală. În cursul acestei dimineți, oficialii lui Wolverhampton au confirmat acest lucru, dar au dat asigurări că situația este sub control.
"Raul se simte confortabil în urma operației de aseară, pe care a suferit-o într-un spital din Londra. Va rămâne sub observație câteva zile în timp ce își va începe recuperarea.", se specifică în comunicatul oficial al clubului de pe Molineux.
În aceste condiții, Jimenez ar putea lipsi o bună perioadă de pe gazon. Wolves este pe locul 6 în Premier League după 10 etape disputate, dar accidentarea lui Jimenez ar putea fi o mare problemă pentru echipa lui Nuno Espirito Santo, atacantul mexican marcând 4 dintre cele 11 goluri ale "lupilor" din această stagiune.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Rio Ferdinand este convins Maguire nu ar trebui să fie căpitanul lui Manchester United!
02/01/2022 LA 08:38
Premier League
Ești vaccinat sau "adio, Liverpool". Klopp a anunțat o decizie fără precedent în fotbal
19/12/2021 LA 10:50