Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Regal fotbalistic la Eurosport! Toate meciurile din Premier League vor fi transmise în direct

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/11/2020 la 13:44 GMT+2

Weekendul ne aduce marele derby din Premier League dintre ultimele două campioane ale Angliei, Liverpool și Manchester City dar și alte partide interesante. Toate vor fi transmise în direct de Eurosport.

Manchester City și Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Programul transmisiunilor Eurosport

Premier League program

Southampton - Newcastle (vineri 22:00)

Southampton vine la meciul cu Newcastle după victorii cu adevărat impresionante. Mai întâi, sfinții au învins liderul de la acel moment, Everton, cu 2-0 acasă pentru ca weekendul trecut să treacă cu 4-3 și de revelația începutului de sezon, Aston Villa. Echipa lui Ralph Hasenhuttl are parte de momente extraordinare, în mare parte datorită unor evoluții excelente din partea lui James Ward-Prowse. Totuși, Danny Ings s-a accidentat și pare că va lipsi cel puțin o lună, ceea ce reprezintă o lovitură puternică. Che Adams va trebui să facă un meci mare cu Newcastle.

Everton - Manchester United (sâmbătă 14:30)

Ce mai poate fi spus în acest moment de Manchester United? La cum a arătat defensiva în meciul cu Istanbul Basaksehir, cel mai probabil diavolii ar trebui să se mulțumească cu un egal la Everton. Formața lui Ancelotti are calități ofensive extraordinare iar o apărare atât de vulnerabilă, haotică și dezorganizată precum cea a lui United nu pare că are capacitatea de a rezista. În acest moment, Everton este fără îndoială favorită cu United, însă la cum joacă de inconstant diavolii, nu ar surprinde pe nimeni o victorie a lor pe Goodison Park pentru ca apoi să urmeze din nou o perioadă nefastă.

Chelsea - Sheffield United (sâmbătă 19:30)

Echipa lui Frank Lampard a ajuns la cinci meciuri consecutive fără gol primite. O propoziție care acum câteva săptămâni părea ieșită din filmele SF. Dar adevărul este că Edouard Mendy în poartă și Thiago Silva în centrul apărării au oferit siguranța necesară pentru ca defensiva lui Chelsea să se pună pe picioare. Și cu toate variantele din lume când vine vorba de partea ofensivă, este greu de crezut că Sheffield United are vreo șansă sâmbătă seara pe Stamford Bridge, mai ales având în vedere începutul negru de sezon al echipei lui Chris Wilder.

West Brom - Tottenham (duminică 14:00)

Slaven Bilic va fi cel mai probabil primul antrenor din Premier League dat afară în acest sezon iar faptul că următorul lui meci este cu Tottenham pare să-i pecetluiască soarta. Spurs pare o echipă imprevizibilă în acest moment însă adevărul este că diferența de valoare dintre echipa lui Mourinho și West Brom pare pur și simplu prea mare. De ce are nevoie Tottenham în acest moment este o serie de rezultate bune care să aducă încredere jucătorilor. Meciul de la WBA pare ocazia perfectă pentru a continua victoriile cu Brighton și Ludogorets.

Leicester - Wolves (duminică 16:00)

O să facă Leicester o Leicester în acest sezon? Adică o să ia în mod total neașteptat titlul? Sau o să facă o Leicester? Adică o să înceapă foarte bine sezonul și apoi o să cadă pe final, ca stagiunea trecută? Oricare din ele pare posibilă în aceste momente iar partida cu Wolves va fi cu siguranță un test important pentru echipa lui Brendan Rodgers. Deocamdată totul pare să meargă excelent, mai ales după victorii mari cu Arsenal și Leeds. Jamie Vardy pare de neoprit (din nou). Dar Wolves cu siguranță abia așteaptă să se apere foarte retras și să lovească pe contraatac. Va fi o bătălie de zile mari.

Manchester City - Liverpool (dumincă 18:00)

A venit în sfârșit această zi. E devreme în noul sezon, dar avem parte de derby-ul campionatului. Cele mai bune echipe, față în față. Sau cel puțin așa am crede. Liverpool pare într-adevăr, în continuare, cea mai bună echipă din campionat, dar departe de jocul strălucitor de sezonul trecut. Accidentări la membri cheie ai echipei nu au ajutat, cu siguranță. City, de cealaltă parte, parcă nu mai e City. S-au săturat jucătorii de Guardiola? Nu s-au făcut transferurile care trebuie? Nu știm, dar cert este că deciziile luate în multe momente de jucătorii ofensivi ai lui Pep nu mai sunt la nivelul de anul trecut, nicii nu mai vorbim de acum doi ani. Meciul acesta ne va spune multe despre cursa la titlu din acest an.

Arsenal - Aston Villa (duminică 21:15)

Echipa lui Arteta vine după două victorii consecutive. Mai ales, vine după un succes mare pe Old Trafford - prima victorie în deplasare la o echipă din Top 6 după prea mulți ani. Acolo, Arsenal a prestat un pressing sufocant, la care United nu a făcut față. Cu Aston Villa va fi interesant de văzut ce strategie va alege Arteta și dacă va menține dublul pivot la mijloc format din Thomas Partey și Mohammed Elneny, cei care par să formeze la acest moment un cuplu excelent la mijlocul terenului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo