Daily Mail a informat anterior că Departamentul pentru Sport a depus propunerile guvernului britanic pentru întoarcerea fanilor pe stadioane în decembrie. Dar se pare că acum vor avea voie 4.000 de suporteri (sau 50% din capacitatea stadionului, depinde care valoare este mai mică), vor avea voie pe stadioanele din zonele cel mai puțin afectate, 2.000 la nivelul următor iar zonele cel mai afectate de pandemie nu vor beneficia de spectatori.
Zonele cu un nivel mediu vor putea primi pe stadioane 2.000 de spectatori sau 50% din capacitatea arenei, în funcție de care valoare este mai mică. Totuși, în zonele cele mai afectate de pandemie, stadioanele vor rămâne goale.

Revin fanii în Premier League. Boris Johnson va face anunțul oficial

Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 10 ORE
Anunțul oficial va fi făcut de premierul britanic Boris Johnson, el urmând să ofere detalii privind revenirea fanilor. Totul va fi votat de parlament în această săptămână, informează Daily Mail.
În Marea Britanie, sporturile profesioniste s-au jucat fără spectatori în perioada pandemiei iar sporturile de amatori au fost oprite complet începând cu 5 noiembrie.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11