Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Revin fanii pe stadioanele din Premier League! Care este planul guvernului britanic

Vlad Dumitrescu

Actualizat 23/11/2020 la 18:14 GMT+2

Stadioanele din Anglia se vor redeschide pentru fani începând cu 2 decembrie, de îndată ce al doilea lockdown va fi ridicat în Regatul Unit.

Fanii din Premier League se vor putea întoarce pe arene, într-un număr redus, începând cu 17 mai

Credit imagine: Getty Images

Daily Mail a informat anterior că Departamentul pentru Sport a depus propunerile guvernului britanic pentru întoarcerea fanilor pe stadioane în decembrie. Dar se pare că acum vor avea voie 4.000 de suporteri (sau 50% din capacitatea stadionului, depinde care valoare este mai mică), vor avea voie pe stadioanele din zonele cel mai puțin afectate, 2.000 la nivelul următor iar zonele cel mai afectate de pandemie nu vor beneficia de spectatori.
Zonele cu un nivel mediu vor putea primi pe stadioane 2.000 de spectatori sau 50% din capacitatea arenei, în funcție de care valoare este mai mică. Totuși, în zonele cele mai afectate de pandemie, stadioanele vor rămâne goale.

Revin fanii în Premier League. Boris Johnson va face anunțul oficial

Anunțul oficial va fi făcut de premierul britanic Boris Johnson, el urmând să ofere detalii privind revenirea fanilor. Totul va fi votat de parlament în această săptămână, informează Daily Mail.
În Marea Britanie, sporturile profesioniste s-au jucat fără spectatori în perioada pandemiei iar sporturile de amatori au fost oprite complet începând cu 5 noiembrie.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo