Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo nu ar fi adus niciun plus pentru Manchester United, dimpotrivă

Cristian Mihală

Publicat 06/10/2021 la 12:39 GMT+3

Venirea lui Ronaldo la United nu a transformat-o pe formația de pe Old Trafford într-o candidată la titlul în Premier League. Echipa continuă să fie una de individualități, astfel că seceta de după era "Sir Alex" se va prelungi, e convins Jamie Carragher.

Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Ronaldo a reușit 5 goluri în 6 partide pentru United, dar rezultatele echipei au fost modeste. În ultimele 4 meciuri în toate competițiile, "diavolii" au pierdut de două ori și au făcut un egal, singura victorie fiind adusă în prelungiri chiar de CR7, în Liga Campionilor, contra lui Villarreal.
Chiar dacă cifrele portughezului indică faptul că mutarea e una inspirată, realitatea ar putea fi cu totul alta. Cel puțin asta consideră Jamie Carragher, legendarul fundaș al lui Liverpool. Fostul căpitan de pe Anfield crede că, odată cu sosirea lusitanului, United s-a transformat și mai mult într-o formație de individualități. În fapt, este un discurs similar cu cel avut de Bonucci, care săptămâna trecută explica faptul că Juventus a suferit sezonul trecut dintr-un motiv simplu: avându-l pe Ronaldo în teren, jucătorii au încetat să mai fie o echipă, un tot unitar, așteptându-se ca CR7 să rezolve toate partidele.
"United rămâne o formație plină de individualități, nu o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Cristiano Ronaldo a contribuit la asta, nu a ajutat, din păcate pentru ei", a spus Carragher pentru The Sun.
CITEȘTE ȘI:

United, fără șanse la titlu în Premier League, chiar dacă îl are pe Ronaldo

În vară, gruparea de pe Old Trafford a părut să se întărească cel mai mult, dintre formațiile din Premier League. Sub comanda lui Solskjaer au venit jucători cheie, ca Varane, Jadon Sancho și Ronaldo.
Totuși, în acest moment niciun specialist nu o consideră pe United favorită la titlu, cei mai mulți anticipând o luptă pe muchie de cuțit între City, Liverpool și Chelsea. La acest fapt contribuie cu siguranță și banca tehnică, formațiile menționate anterior având 3 dintre cei mai buni antrenori din lume (Guardiola, Klopp și Tuchel).
"Chiar dacă au un lot extraordinar, nu sunt la nivelul lui Chelsea, Manchester City și Liverpool. Să pierzi 5 puncte în ultimele două meciuri de acasă arată incostanța", a mai spus Carragher.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo