Vești proaste pentru Ralf Rangnick, care și așa are infirmeria plină, neputându-se baza pe Bailly (plecat la Cupa Africii), dar probabil nici pe Maguire, Pogba, Martial și Jadon Sancho (accidentați). Lor li se adaugă Shaw și McTominay, care vor fi suspendați pentru etapa din acest weekend.
Ca tabloul problemelor să fie complet, Cristino Ronaldo a devenit incert pentru duelul cu formația lui Gerrard, după ce lusitanul a acuzat dureri la coapsă la antrenamentul de joi. El a părăsit antrenamentul mai devreme și se speră ca medicii să dea un verdict favorabil azi, anunță express.co.uk.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
CITEȘTE ȘI:
BARCELONA A ANUNȚAT DESPĂRȚIREA DE UN JUCĂTOR! LA CINE A RENUNȚAT XAVI

Accidentare nouă pentru Cristiano Ronaldo

Ronaldo a lipsit la ultima partidă a "diavolilor", tot contra lui Villa, în Cupă (1-0 pentru United), iar acum s-a accidentat din nou. Din primele informații nu e vorba de o recidivă, ci de o problemă în altă parte a corpului, la coapsă.
Cel mai probabil nu e nimic grav, dar prezența lui pe terenul formației din Birmingham e în acest moment sub semnul întrebării, mai ales că United va evolua după doar câteva zile în restanța cu Brentford. E puțin probabil ca CR7 să înceapă ca titular ambele partide, astfel că se speculează că el va fi menajat în disputa de pe Villa Park.
Manchester United a alunecat până pe 7 în clasament, fiind în prezent la 6 puncte de ocupanta locului 4, ultimul care duce în Champions League, West Ham. Trebuie spus, însă, că formația de pe Old Trafford are două meciuri mai puțin disputate decât trupa lui Moyes, din cauza focarului de COVID-19 care a lovit echipa în decembrie.
Aston Villa - Manchester United se dispută sâmbătă, de la 19:30, pe Eurosport 1.
Premier League
Zvonurile privind plecarea lui Ronaldo de la Manchester United, desființate! "Nu e stilul lui"
12/01/2022 LA 10:23
The Emirates FA Cup
Gerrard, săgeți aruncate către fanii lui United! Nu fost impresionat de atmosfera de pe Old Trafford
11/01/2022 LA 14:50