Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo s-a accidentat din nou. United tremură în așteptarea verdictului medicilor

Cristian Mihală

Publicat 14/01/2022 la 11:16 GMT+2

Cristiano Ronaldo a suferit o nouă accidentare, la antrenamentul de joi al lui Manchester United, și este incert pentru partida de la Aston Villa, de sâmbătă seară (în direct pe Eurosport, de la 19:30).

MANCHESTER, ENGLAND - JANUARY 03: Cristiano Ronaldo of Manchester United reacts during the Premier League match between Manchester United and Wolverhampton Wanderers at Old Trafford on January 3, 2022 in Manchester, England. (Photo by Matthew Ashton - AMA

Credit imagine: Eurosport

Vești proaste pentru Ralf Rangnick, care și așa are infirmeria plină, neputându-se baza pe Bailly (plecat la Cupa Africii), dar probabil nici pe Maguire, Pogba, Martial și Jadon Sancho (accidentați). Lor li se adaugă Shaw și McTominay, care vor fi suspendați pentru etapa din acest weekend.
Ca tabloul problemelor să fie complet, Cristino Ronaldo a devenit incert pentru duelul cu formația lui Gerrard, după ce lusitanul a acuzat dureri la coapsă la antrenamentul de joi. El a părăsit antrenamentul mai devreme și se speră ca medicii să dea un verdict favorabil azi, anunță express.co.uk.
CITEȘTE ȘI:

Accidentare nouă pentru Cristiano Ronaldo

Ronaldo a lipsit la ultima partidă a "diavolilor", tot contra lui Villa, în Cupă (1-0 pentru United), iar acum s-a accidentat din nou. Din primele informații nu e vorba de o recidivă, ci de o problemă în altă parte a corpului, la coapsă.
Cel mai probabil nu e nimic grav, dar prezența lui pe terenul formației din Birmingham e în acest moment sub semnul întrebării, mai ales că United va evolua după doar câteva zile în restanța cu Brentford. E puțin probabil ca CR7 să înceapă ca titular ambele partide, astfel că se speculează că el va fi menajat în disputa de pe Villa Park.
Manchester United a alunecat până pe 7 în clasament, fiind în prezent la 6 puncte de ocupanta locului 4, ultimul care duce în Champions League, West Ham. Trebuie spus, însă, că formația de pe Old Trafford are două meciuri mai puțin disputate decât trupa lui Moyes, din cauza focarului de COVID-19 care a lovit echipa în decembrie.
Aston Villa - Manchester United se dispută sâmbătă, de la 19:30, pe Eurosport 1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo