Brighton - Manchester United (sâmbătă 14:30 Eurosport 1)

Manchester United și-a revenit după înfrângerea de pe Old Trafford cu Crystal Palace printr-o victorie clară (cel puțin din punct de vedere al rezultatului). Nu neapărat, totuși. Echipa lui Solskjaer a arătat ca și cum nu ar fi deloc pregătită fizic pentru meciul cu Palace iar deplasarea de la Brighton pare ocazia perfectă să își înceapă cu adevărat sezonul. Brighton nu va fi echipa care să stea în spate și să aștepta ca United să atace neapărat, iar acest lucru le va conveni de minune diavolilor, cărora le-a fost mai mereu greu să desfacă apărările compacte.

Crystal Palace - Everton (sâmbătă de la 17:00 Eurosport 1)

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Everton are un început perfect de Premier League, însă deși a jucat cu Tottenham, pare că deplasarea de la Palace este una mai grea decât ce a înfruntat până acum echipa lui Ancelotti. Roy Hodgson știe să închidă culoarele și să apere un rezultat iar stilul ultradefensiv ar putea deveni deranjant dacă nu ai creativitatea necesară pentru a trece peste astfel de apărări. Așadar pe băieții lui Ancelotti îi așteaptă un test cu adevărat dificil pe Selhurst Park și cu siguranță că James Rodriguez va trebui să fie în formă maximă pentru a desface apărarea adversă prin pasele sale filtrante.

West Brom - Chelsea (sâmbătă de la 19:30 Eurosport 1)

Havertz a marcat un hat-trick cu Barnsley. Chelsea a câștigat clar. A venit în sfârșit noul portar, Edouard Mendy. Numai vești bune pentru Lampard în această săptămână și cu siguranță un meci la o nou promovată este modul ideal de a încheia această perioadă. Chelsea ar trebui să câștige fără probleme la WBA având în vedere îmbunătățirile de la echipă din această vară dar mai ales după boostul de încredere sosit odată cu noul portar.

Burnley - Southampton (sâmbătă de la 22:00 Eurosport 1)

Southampton trebuie să înceapă să câștige meciuri. Până acum, echipa antrenată de Hasenhuttl are trei înfrângeri din trei meciuri. Printre acestea un meci pierdut cu 5-2 în fața lui Tottenham și o înfrângere greu de digerat, chiar dacă în Cupa Ligii, cu Brentford. Linia defensivă extrem de avansată care a cauzat atâtea probleme cu Tottenham trebuie să dispară în meciul cu Burnley.

Sheffield United - Leeds (duminică de la 14:00 Eurosport 1)

Încet, încet, o să devină evident că previziunile pentru meciurile lui Leeds sunt inutile. Echipa lui Bielsa a făcut două meciuri extrem de bune din punct de vedere ofensiv, însă cu mari semne de întrebare pentru apărare. Marcajul om la om al lui Marcelo Bielsa poate avea și consecințe negative, dintre cele mai nefaste, iar Sheffield United ar putea profita de asta. Însă dacă Leeds va face din nou ravagii în atac, s-ar putea să nu conteze. Ne putem aștepta, din nou, la un meci cu multe goluri.
Manchester City - Leicester (duminică de la 18:30 Eurosport 1)
Pep Guardiola nu e mulțumit. Dar e vreodată Pep Guardiola mulțumit? Un început perfect de sezon până acum pentru ”cetățeni”, dar antrenorul spaniol a declarat că este nevoit să se bazeze pe tinerii de la academie în viitorul apropiat pentru că are doar 13 jucători de la prima echipă apți de joc. Se pare că Phil Foden nu e nici acum considerat titular sau măcar parte a primei echipe. Interesant va fi de văzut câți tineri de la academie vor evolua în meciul cu Leicester de duminică și dacă Pep se va ține de cuvânt.

Liverpool - Arsenal (luni de la 22:00 Eurosport 1)

Meciul care a fost mutat cu 15 mai devreme pentru ca fanii să îl poată urmărit integral în pub-uri, care se vor închide la ora locală 22:00. Meciul care nu dezamăgește niciodată. De la care ne putem aștepta la un nou festival de goluri, mai ales dacă Klopp va alege să înceapă încă din primul minut de această dată cu Thiago Alcantara, creativitatea spaniolului va pune cu siguranță probleme defensivei tunarilor. De cealaltă parte, Aubameyang va căuta să exploateze cu siguranță ”aroganța” lui Virgil van Dijk din ultima vreme - olandezul nu își va permite să mai fie neatent cu cel mai bun atacant din Premier League pe urmele sale.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52