United e gata de un nou început după demiterea lui Solskjaer, dar modul în care clubul se comportă e nevonvenţional. Ralf Rangnick, un tehnician interimar, va veni în locul interimarului Carrick, oficialii de pe Old Trafford visând la Pochettino, antrenorul lui PSG. Această strategie a fost condamnată de Harry Redknapp, care a lăsat de înţeles că "diavolii" nu au o atitudine de club mare.
Cert e că jucătorii par deblocaţi după plecarea lui Ole, echipa impunându-se cu Villarreal în Ligă şi asigurându-şi câştigarea grupei, pentru ca ieri să o ţină în şah, 1-1, pe Chelsea, liderul la zi din Premier League.
Stafful "diavolilor" a surprins pe Stamford Bridge, alcătuind o formulă de echipă fără Cristiano Ronaldo. Independent de următoarele partide ale lui United, într-un meci contra liderului din Premier League nu îți poți menaja pe cel care trebuie să fie, pe hârtie, cel mai bun jucător. CR7 a fost aruncat în luptă pe final de meci, dar nu s-a remarcat cu nimic, primind chiar un cartonaș galben. United a terminat partida apărându-se eroic, doar lipsa de inspirație a lui Rudiger făcând ca tabela să arate 1-1, la capătul celor 90 de minute.
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33
CITEŞTE ŞI:
MAI FRUSTRAT CA NICIODATĂ. CE A FĂCUT RONALDO, LA FINALUL PARTIDEI CU CHELSEA, DUPĂ CE NU A FOST TITULAR

Cine l-a ţinut pe bancă pe Ronaldo, în Chelsea - United 1-1?

În presa engleză s-a iscat o adevărată polemică în jurul deciziei lui Carrick de a nu-l titulariza pe CR7, însă Gary Neville, fostul fundaş dreapta al lui United şi prieten bun cu actualul interimar, a venit cu o altă ipoteză. Deşi nu a fost la meci, Rangnick şi-a intrat deja în rol, el transmiţându-i lui Carrick cum trebuie abordată partida şi chiar stabilind primul "11".
"Mulţi sunt de părere că Michael l-a lăsat pe Ronaldo pe bancă. Eu am un sentiment că echipa a fost făcută de cel care va veni în locul lui Carrick. Am văzut o schimbare uriaşă în primul "11" şi în abordare faţă de partida de la mijlocul săptămânii, cu Villarreal", a explicat Gary Neville, după Chelsea - United 1-1.
Presa engleză speculează că, dacă acest lucru este adevărat, Ronaldo nu are cum să nu afle. Ca atare, extrem de orgolios, el va avea o relaţie extrem de rece cu Rangnick, simţindu-se lăsat pe dinafară. De altfel, extrem de supărat că nu a fost folosit din primul minut, dar și deranjat de turnura pe care a luat-o meciul după introducerea sa, lusitanul a fost extrem de frustrat la final. Nu a salutat pe nimeni, nu a mers să le mulțumească fanilor veniți de la Manchester, așa cum face de obicei, ci s-a dus direct la vestiare.
"Ronaldo a fost ca o furtună de frustrare și s-a dus imediat ce arbitrul a fluierat finalul pe tunelul ce duce spre vestiar, fără să bage în seamă pe cineva", notează Daily Mail.
United a rămas pe 8, după rezultatele din etapa a 13-a, fiind la 5 puncte de locurile de Champions League. "Diavolii" așteaptă duelul cu Arsenal, de joi, primul cu Ralf Rangnick la cârma echipei. Confruntarea dintre echipele care au dominat categoric Premier League acum două decenii și jumătate va fi joi, de la 22:15, în direct pe Eurosport 1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53