Solskjaer e istorie, United fiind condusă în ultimele două meciuri de fostul secund al lui Ole, Michael Carrick. Fostul închizător a câştigat la Villarreal şi s-a calificat în optimile Ligii de pe primul loc, pentru ca ieri, pe Stamford Bridge, să obţină un egal contra liderului, Chelsea.
De azi, Ralf Rangnick va veni în locul lui Carrick, dar germanului de 63 de ani nu i se oferă un rol de antrenor pe termen lung, acesta fiind mandatat doar să termine sezonul (pentru ca apoi să fie "consultant"). Marele pariu al conducerii şi al lui Sir Alex Ferguson este Mauricio Pochettino, aflat sub contract cu PSG, dar care se va despărţi, după toate probabilităţile, de francezi până în vară.
CITEŞTE ŞI:
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
MAI FRUSTRAT CA NICIODATĂ. CE A FĂCUT RONALDO, LA FINALUL PARTIDEI CU CHELSEA, DUPĂ CE NU A FOST TITULAR

Redknapp critică modul în care United se comportă cu Michael Carrick

Harry Redknapp a criticat dur modul în care şefii de pe Old Trafford au ales să trateze situaţia de după demiterea lui Solskjaer. Un club de o asemenea talie ar trebui să îşi asume decizia şi să fie gata să plătească clauza de reziliere a lui Pochettino cu PSG. În contextul în care nu s-a dorit acest lucru, oficialii gândindu-se la buget, nu are niciun sens să aduci un alt interimar, în condiţiile în care Carrick e văzut de mulţi drept un antrenor de mare viitor. United îşi bate joc de o legendă a clubului, arătând că nu ştie să se comporte profesionist, crede Rednkapp.
"Faptul că United îl aduce pe Ralf Rangnick ca interimar, pentru a înlocui alt interimar, înainte de a semna cu omul pe care îl doresc, mi se pare ridicol. De fapt, nu am auzit de ceva mai stupid în toată viaţa mea. Dacă îl voiau pe Pochettino, aşa cum văd că scrie toată lumea, existau căi să îl aducă acum. Dacă nu vrei să plăteşti pentru el şi aştepţi să îşi rezilieze contractul cu PSG, atunci lasă-l pe Carrick în continuare. E un om care cunoaşte perfect clubul, e extrem de inteligent, mi se pare foarte urât cum se comportă cu Michael. Îi transmit un mesaj clar: nu avem deloc încredere în tine", a spus Harry Redknapp pentru The Sun.
Fost mare mijlocaş la West Ham, Redknapp a devenit un antrenor şi mai cunoscut. A antrenat, printre altele, Bournemouth, West Ham, Portsmouth, Southampton sau Tottenham, fiind unul dintre cei mai apreciaţi manageri ai deceniului trecut din fotbalul britanic.
Rangnick e aşteptat să semneze azi cu United, după ce a avut ceva probleme cu viza şi nu a putut să pregătească partida cu Chelsea. Se speculează că neamţul a acceptat să poată fi dat oricând la o parte, în cazul în care Pochettino devine liber de contract mai devreme de vara viitoare.
După egalul cu Chelsea, de pe Stamford Bridge, United a rămas pe 8, fiind la 5 puncte de locurile de Champions League. "Diavolii" așteaptă duelul cu Arsenal, de joi, primul cu Ralf Rangnick la cârma echipei. Confruntarea dintre echipele care au dominat categoric Premier League acum două decenii și jumătate va fi joi, de la 22:15, în direct pe Eurosport 1.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15