Sky Germania anunță azi că oficializarea transferului lui Haaland la City e doar o chestiune de zile, norvegianul urmând a fi prezentat oficial la noua echipă, cel mai probabil, până la finalul săptămânii.
După doi ani în care Pep a jucat fără un vârf de careu la City, de la anul se va baza pe serviciile unuia dintre cei mai letali atacanți din lume. Potrivit sursei citate, CEO-ul lui City, Ferran Soriano, l-a informat pe șeful lui Dortmund, Hans-Joachim Watzke, că va vira suma de 75 de milioane de euro, aferentă transferul lui Haaand, în conturile nemților. Din această vară, norvegianul are o clauză în contract conform căreia poate pleca unde vrea pentru "doar" 75 de milioane, o sumă foarte mică dacă ne raportăm la sumele vehiculate în prezent și la calitatea jucătorului.
Ca atare, era de așteptat ca și fotbalistul să își dea acordul pentru transfer, lucru care s-a și întâmplat. Conform Sky Germania, Haaland i-a informat pe oficialii lui Dortmund că a ajuns la un acord cu gruparea de pe Etihad. În cel mai probabil scenariu, mutarea va fi anunțată oficial încă din această săptămână.
Bundesliga
Borussia Dortmund i-a găsit înlocuitor lui Haller! Ce atacant cu experiență au adus nemții
ACUM 16 ORE
85 de goluri a marcat Haaland, în 88 de partide pentru Dortmund. Vârful de 21 de ani a sosit în ianuarie 2020 de la Salzburg.
CITEȘTE ȘI:
DEZASTRU PENTRU CITY, LIVERPOOL ÎNCĂ SPERĂ! ANUNȚUL FĂCUT DE GUARDIOLA DUPĂ PARTIDA CU NEWCASTLE

Adeyemi, la Dortmund

Fabrizio Romano, unul dintre cei mai bine informați jurnaliști din Europa, care nu dă greș niciodată când anunță un transfer, a dezvăluit azi că Karim Adeyemi a ajuns la un acord verbal cu șefii lui Dortmund. Chiar dacă nu are același profil cu Haaland, rapidul atacant german care a uimit în acest sezon de Champions League, e marele pariu al lui BVB pentru înlocuirea norvegianului.
Salzburg și Dortmund bătuseră în prealabil palma pentru 38 de milioane de euro, dar rămăsese ca și jucătorul, crescut de Bayern, să își dea acordul. Acest lucru s-a întâmplat azi, iar anunțarea transferului lui Adeyemi se va face probabil imediat după ce se va anunța oficializarea trecerii lui Haaland la City.
Premier League
Guardiola, uimit de Haaland după debutul în Premier League! "Acum o săptămână nici nu se adaptase"
IERI LA 19:39
Premier League
Erling Haaland, încântat după debutul în Premier League: "E un moment important pentru mine"
IERI LA 18:43