Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sky Germania: Haaland i-a anunțat pe șefii lui Dortmund că s-a înțeles cu noua echipă. Transferul, ca și oficializat

Cristian Mihală

Publicat 09/05/2022 la 13:52 GMT+3

Erling Haaland i-a anunțat pe cei din conducerea lui Dortmund că a bătut palma cu Manchester City, pentru un transfer din vară. Vârful va ajunge sub comanda lui Guardiola pentru 75 de milioane de euro.

Man City, 3 zile de suferință după eșecul cu Real Madrid, apoi show cu Newcastle | Video rezumat

Sky Germania anunță azi că oficializarea transferului lui Haaland la City e doar o chestiune de zile, norvegianul urmând a fi prezentat oficial la noua echipă, cel mai probabil, până la finalul săptămânii.
După doi ani în care Pep a jucat fără un vârf de careu la City, de la anul se va baza pe serviciile unuia dintre cei mai letali atacanți din lume. Potrivit sursei citate, CEO-ul lui City, Ferran Soriano, l-a informat pe șeful lui Dortmund, Hans-Joachim Watzke, că va vira suma de 75 de milioane de euro, aferentă transferul lui Haaand, în conturile nemților. Din această vară, norvegianul are o clauză în contract conform căreia poate pleca unde vrea pentru "doar" 75 de milioane, o sumă foarte mică dacă ne raportăm la sumele vehiculate în prezent și la calitatea jucătorului.
Ca atare, era de așteptat ca și fotbalistul să își dea acordul pentru transfer, lucru care s-a și întâmplat. Conform Sky Germania, Haaland i-a informat pe oficialii lui Dortmund că a ajuns la un acord cu gruparea de pe Etihad. În cel mai probabil scenariu, mutarea va fi anunțată oficial încă din această săptămână.
85 de goluri a marcat Haaland, în 88 de partide pentru Dortmund. Vârful de 21 de ani a sosit în ianuarie 2020 de la Salzburg.
CITEȘTE ȘI:

Adeyemi, la Dortmund

Fabrizio Romano, unul dintre cei mai bine informați jurnaliști din Europa, care nu dă greș niciodată când anunță un transfer, a dezvăluit azi că Karim Adeyemi a ajuns la un acord verbal cu șefii lui Dortmund. Chiar dacă nu are același profil cu Haaland, rapidul atacant german care a uimit în acest sezon de Champions League, e marele pariu al lui BVB pentru înlocuirea norvegianului.
Salzburg și Dortmund bătuseră în prealabil palma pentru 38 de milioane de euro, dar rămăsese ca și jucătorul, crescut de Bayern, să își dea acordul. Acest lucru s-a întâmplat azi, iar anunțarea transferului lui Adeyemi se va face probabil imediat după ce se va anunța oficializarea trecerii lui Haaland la City.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo