În sezonul precedent, Liverpool a făcut tot ce e omeneşte posibil să îl convingă pe mijlocaşul olandez de 31 de ani să semneze prelungirea contractului. Acesta a refuzat, dar a fost folosit în continuare de Klopp, germanul fiind mare fan al jucătorului adus de la Newcastle.
Cu peste 30 de meciuri în campionat la Liverpool în 4 din cele 5 sezoane petrecute pe Anfield, Wijnaldum a fost vrăjit de oferta impresionantă din punct de vedere financiar a lui PSG, dar în acest moment se află într-o situaţie deloc plăcută. Wijnaldum a bifat doar 7 meciuri ca titular în Ligue 1, din cele 17 etape scurse până acum, deşi mereu a fost apt de joc.
CITEŞTE ŞI:
Fotbal
Salah, felicitat de Klopp după prelungirea contractului cu Liverpool
02/07/2022 LA 06:03
VAN DER VAART, REPLICA SERII DE UCL: DACĂ ÎL MAI COMPARI CU VAN PERSIE O SINGURĂ DATĂ, PLEC DIN EMISIUNE!"

Wijnaldum vrea să joace, Arsenal e varianta ideală

Ca atare, Wijnaldum e nerăbdător să plece de pe Parc des Princes, pentru a juca mai mult, iar situaţia se poate rezolva în iarnă. Sky Sports anunţă că, dacă Pochettino nu va pleca de la PSG, sunt şanse mari ca olandezul să fie împrumutat. De un transfer nu poate fi vorba, în condiţiile în care francezii nu vor să îl lase liber, iar puţine formaţii sunt dispuse să îi ofere un salariu comparabil cu cel avut în capitala Franţei.
În acest moment, Klopp nu e interesat de o "repatriere" a batavului, în schimb pe fir a intrat Arsenal. "Tunarii" caută un mijlocaş central, în contextul în care Partey este o umbră a fotbalistului de la Atletico Madrid.
Wijnaldum agreează această variantă, chiar dacă ştie că nu va putea lupta pentru trofee pe Emirates. Dar, speră el, va juca meci de meci pentru ca în vară, când se întoarce la PSG, noul antrenor să îl vadă ca o soluţie pentru primul "11".
30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Wijnaldum, potrivit transfermarkt.de. El mai are contract cu PSG până în 2024 şi câştigă 11,5 milioane de euro/an (cât încasează Van Dijk, unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Liverpool, fostul său club).
https://i.eurosport.com/2021/12/06/3267260.jpg
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
Premier League
Klopp, discurs fabulos despre plecarea lui Mane la Bayern! Germanul, reverență în fața fostului elev
22/06/2022 LA 13:18