Manchester United are 3 victorii și 2 egaluri în ultimele 5 partide în care a întâlnit adversare dificile precum Wolves, Chelsea, Everton și Man City și continuă să spere să revină în UEFA Champions League din sezonul viitor. United este pe locul 5 în clasament, cu 3 puncte sub Chelsea.
Ole Gunnar Solskjaer i-a lăudat pe jucători după victoria cu 2-0 în fața celor de la Manchester City, însă le-a atras și atenția asupra unor momente care puteau să rezolve partida mai devreme, înainte de golul lui McTominay din minutul 90+6.
Dorința, atitudinea, determinarea m-au făcut fericit. Conexiunea dintre fani și jucători m-a impresionat, ce zi au avut atât suporterii noștri, cât și jucătorii. Desigur, (City) ne-a făcut să ne apărăm, acesta este felul lor de a juca, dar fanii au putut să vadă determinarea și atitudinea și ne-am făcut treaba.
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
IERI LA 13:32
Cred că au fost momente în care i-am presat și i-am împins spre defensivă, am încercat să fim agresivi în flancuri și, când am presat, i-am făcut să comită erori și suntem fericiți cu rezultatul. Desigur, uneori am vrea să avem mai mult mingea dar nu mă pot plânge.
Anthony (Martial) și Bruno (Fernandes) se înțeleg foarte bine pe teren. Bruno este unul dintre acei jucători care pot să dea astfel de pase. I-am mai văzut pe ei doi lucrând astfel la un gol. E un privilegiu să fiu managerul unor astfel de jucători, al unei echipe cu o asemenea atitudine pentru că au dat tot de fiecare dată când au jucat. Nu poți cere mai multe
Trebuie să progresăm împreună ca echipă. Au fost 2-3 momente astăzi când dacă jucătorul care avea mingea ridica privirea puteam să marcăm. Au fost 2 momente cu Daniel James, unul pentru Bruno și unul pentru Anthony. Aceste mici momente vor veni pe viitor, e un privilegiu să-i antrenez pentru că vor să învețe, vor să primească sfaturile noastre.
E un derby, fanii iubesc astfel de meciuri, la fel și jucătorii. Uneori poți spune că sunt doar 3 puncte în joc, dar pentru jucătorii noștri să bată o echipă precum Manchester City, având în vedere și ce probleme am avut, asta este fantastic. Sunt încântat pentru jucători, am avut în față o echipă de top și suntem încântați de deznodământ.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
IERI LA 18:52
Cupa Mondială FIFA
Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție
27/11/2022 LA 12:08