Manchester United are un început catastrofal de sezon, aflându-se abia pe locul 16 în Premier League, iar începutul excelent din Champions League a fost anihilat de înfrângerea în fața celor de la Basaksehir, la mijlocul acestei săptămâni.
United se află în fața unei deplasări foarte dificile pe terenul lui Everton, un meci despre care presa britanică a scris că va fi hotărâtor pentru Ole Gunar Solskjaer, acesta urmând să fie demis în cazul unui eșec. Potrivit informațiilor din ultimele zile, Mauricio Pechettino este favoritul numărul 1 să ajungă pe banca lui United, dacă Solskjaer ar fi dat afară.
Cu toate acestea, managerul norvegian este convins că poate readuce echipa pe drumul cel bun și a declarat că simte în continuare sprijin din partea oficialilor de pe Old Trafford, pe care i-a lăudat pentru felul cum au condus clubul de când el a ajuns antrenor.
Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 3 ORE
"Am avut întotdeauna un dialog foarte bun, deschis, sincer și pozitiv cu clubul. Au condus extraordinar clubul de când am venit, m-au sprijinit și nu mă aștept ca lucrurile să se schimbe, deși vor exista întotdeauna presiuni și așteptări asupra noastră.", a spus Solskjaer, citat de Metro Sport.

Solskjaer: "Am învățat cum să fac față momentelor bune și rele"

Solskjaer a admis că rezultatele sunt cele care îl țin sau nu pe un antrenor în funcție, dar nu se gândește la nimic altceva decât la meciul cu Everton de mâine: "Am devenit matur la Manchester United și am învățat cum să fac față momentelor bune și rele. Ești un antrenor sau un manager de top atunci când câștigi și unul rău când pierzi, deoarece acesta este ultimul joc pe care l-ai jucat. Nu ești cu nimic mai bun decât rezultatul din ultimul joc. Fiecare joc de fotbal devine istorie foarte repede și trebuie să fim foarte pozitivi înainte de a merge pe Goodison Park."
Întrebat dacă este încrezător că metodele sale sunt utile pentru a declanșa o revigorare a performanțelor, Solskjaer a adăugat: "Da, de ce nu aș fi! Dacă eu nu am încredere în credința și valorile mele și în calitatea personalului și a jucătorilor, cine altcineva să aibă? Nu mă uit la unul sau două rezultate negative. Este o perioadă grea, cu siguranță, nu am marcat împotriva lui Arsenalul și Chelsea, nu a existat nimic bun în acele jocuri, dar nu cu mult timp în urmă am fost foarte buni cu Leipzig și PSG."
Meciul dintre Everton și Manchester United va avea loc sâmbătă, 7 noiembrie, cu începere de la ora 14:30 și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport, la fel ca toate celelalte partide din etapa a 8-a din Premier League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/03/2927919.jpg
Premier League
Ronaldo, vinovat pentru ratarea lui Bruno Fernandes de la 11 metri?! "Prezența lui l-a disturbat!"
ACUM 10 ORE
Premier League
Bruno Fernandes a reacționat după penalty-ul ratat urmat de polemici. Va mai bate sau nu 11 metri?
IERI LA 08:23