Sport.es continuă să susțină că Liverpool are un pas în fața lui Real Madrid în perspectiva transferului lui Mbappe, în vară. Chiar dacă "galacticii" îi oferă un salariu mai mare, iar PSG supralictează cu peste 50 de milioane/an, formația lui Klopp e, potrivit sursei citate, favorită să îl convingă pe francez.
Din ce susţin spaniolii, francezul ar fi în dubii să meargă la Madrid, nefiind foarte încântat de proiectul de acolo. În schimb, discuţiile avute cu tehnicianul lui Liverpool l-au vrăjit, cei doi având o filosofie similară despre fotbal.
CITEȘTE ȘI:
Liga
Primul pas pe care Real Madrid o să-l facă după finala Champions League! Pentru cine începe asaltul
ACUM 19 ORE
DIN ATACANT CARE MARCA 30 DE GOLURI/SEZON, PORTAR TITULAR ÎN FINALA CUPEI LIGII ANGLIEI. POVESTEA LUI CAOIMHIN KELLEHER

Liverpool "respiră" pentru Mbappe

În acest moment, tot ce se întâmplă la Liverpool, din punct de vedere al politicii de transferuri, se leagă de decizia lui Mbappe. Oficialii clubului nu tratează vreo altă achiziție pentru la vară, tot bugetul de mutări urmând să fie destinat pentru salariul starului francez.
"Clubul englez și-a paralizat toată planificarea transferurilor în așteptarea ca Mbappe să ia o decizie în privința viitorului său. Dacă va alege în cele din urmă să semneze cu Real Madrid, echipa engleză și-ar schimba politica de transferuri, urmând a aduce doi-trei jucători care să îmbunătățească toate liniile echipei lui Klopp", notează sport.es.
Eventuala venire a lui Mbappe pune presiune imensă pe Mane, care încă nu a prelungit contractul scadent în 2023. În acest context, cel mai probabil senegalezul va fi cedat în vară, mai ales că relația dintre el și Salah nu a mai fost una ideală în ultimii doi ani.
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid o învinge pe Liverpool și cucerește pentru a 14-a oară trofeul UEFA Champions League
ACUM 21 ORE
Fotbal
Reacția lui Klopp după zvonurile privind transferul lui Mane! "Nu mi-ar putea păsa mai puțin"
IERI LA 16:12