Chelsea a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, luni, pe teren propriu, în compania echipei Aston Villa, în etapa a 16-a din Premier League, iar situația de pe Stamford Bridge nu arată deloc bine, mai ales pentru Frank Lampard, care s-a declarat dezamăgit de prestația elevilor lui. Pentru Chelsea a marcat Giroud '34, iar pentru Aston Villa a punctat El-Ghazi în minutul 50.
Prin urmare, Chelsea este pe locul 6 în clasament, cu 26 de puncte, iar Aston Villa este pe 5, tot cu 26 de puncte. Același număr de puncte îl au Tottenham și Manchester City, care ar fi trebuit să joace aseară cu Everton pe Goodison Park, însă "cetățenii" au raportat 3 noi cazuri pozitive cu COVID-19, iar partida din Liverpool a fost amânată, conform protocolului.

Statisticile adevărului: starurile aduse în vară de Chelsea, parcurs dezamăgitor

Premier League
Demiterea de la Chelsea, lovitură grea pentru staff-ul lui Lampard! Mesajul antrenorului secund
26/01/2021 LA 16:47
În ciuda faptului că a avut o campanie de transferuri stelară, cu jucători de excepție aduși pe Stamford Bridge, Chelsea nu reușește să apese pe accelerație și să ajungă să se bată pentru primele locuri din clasament. Frank Lampard este vizibil dezamăgit de starurile care au venit în fereastra de mercato din vară la Chelsea și spune că adaptarea la stilul de joc din Premier League trebuie să se facă mai rapid.
Ultimele statistici privind parcursul jucătorilor nou-veniți îi dau fiori tehnicianului lui Chelsea. "Albaștrii" au cheltuit în total 170 de milioane de euro prin aducerea lui Hakim Ziyech, Timo Werner și Kai Havertz, însă aceștia nu au ajutat echipa atunci când au apărut situațiile complicate. Mai mult, Olivier Giroud a înscris mai multe goluri în acest sezon (9) decât toți cei trei la un loc. Giroud a ajuns la Chelsea în 2018 de la Arsenal, contractul lui pe Stamford Bridge urmând a expira în vara anului 2021.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/12/28/2962307.jpg
Premier League
Frank Lampard, reacție oficială după demiterea de la Chelsea! Mesaj pentru Roman Abramovich
25/01/2021 LA 20:32
Premier League
Adevăratul motiv pentru care Frank Lampard a fost dat afară de la Chelsea: "Jucătorii s-au plâns"
25/01/2021 LA 15:49