Super Liga Europei e un proiect care a demarat, 12 dintre cele mai mari cluburi din Europa raliându-se la competiție. Cei mai mulți oameni de fotbal sunt împotriva unei astfel de "castă", care ar crea o prăpastie de nesurmontat între bogați și săraci.
După egalul din deplasarea de la Leeds, 1-1, Jurgen Klopp a ținut să îi răspundă lui Gary Neville, cel care condamnase dur Super Liga și echipele participante. Înainte de aceasta, germanul a precizat că el însuși e împotriva competiției. "Am aceeași părere despre Super Ligă, nu s-a schimbat nimic", și-a început Klopp discursul, pentru ca apoi să se refere la spusele fostei glorii de la United: "Mi-aș dori ca Gary Neville să fie într-o poziție în care să știe despre ce vorbește și să nu fi avut mereu toate resursele la dispoziție. A jucat la Manchester United, care a avut și are resurse financiare incredibile. Acum lucrează la cea mai bogată televiziune".
Premier League
2 echipe, în lupta pentru locul 4 în Premier League. Ultimul bilet de Ligă, decis la golaveraj?
IERI LA 19:01

Răspunsul lui Gary Neville pentru Klopp

Invitat în studioul Sky Sports, Gary Neville a putut să îi dea imediat o replică lui Klopp, transmițându-i că a interpretat total greșit mesajul.
"Ieri (n.r. duminică) nu am insultat Liverpool, nimic din speechul meu nu a țintit o echipă anume. Nu știu de ce trăiesc în capul lui Klopp, vă spun sincer. Nu știu de ce sunt ca un ghimpe pentru el. Ieri am vorbit despre fotbal și despre impactul pe care cred eu că îl va avea Super Liga Europei", a fost reacția lui Neville.
Ce spusese Neville duminică, după anunțul înființării Super Ligii Europei.
Sunt fanul lui Manchester United de 40 de ani, dar sunt dezgustat cel mai mult de United și Liverpool. Vor să pătrundă într-o ligă fără competiție și de unde nu pot retrograda? E o rușine incredibilă. Sincer, trebuie să recuperăm puterea în țara asta de la cluburile de top, inclusiv de la cea pe care o susțin. Motivația lor e lăcomia. Luați-le toate punctele, puneți-i la coada clasamentului, luați-le toți banii. Este un act criminal împotriva fanilor fotbalului din această țară. Trebuie pedepsiți drastic, cu amenzi mari, puncte scăzute și trofee retrase. Retrogradați-le pe United, Arsenal și Liverpool. Dați trofeele lui Fulham și Burnley. Liverpool ar trebui să fie echipa oamenilor. YNWA (n.r. - You'll Never Walk Alone) și alte lucruri de genul. Dar ce fac conducătorii lui Liverpool și United este o rușine absolută. Nici măcar nu îi auzi vorbind pe acești oameni | Gary Neville
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Așa ar arăta fotbalul european fără "rebelii" din Superligă

Ligue 1
Mbappe pleacă la Real, Messi rămâne la Barcelona! Ce transfer pregăteşte PSG
IERI LA 16:16
Premier League
Trei nume pentru "Noul Liverpool". Klopp aduce sânge proaspăt pentru un nou titlu în Premier League
08/05/2021 LA 07:26