Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

”Telenovela” s-a încheiat! Manchester United a ajuns la un acord cu Borussia Dortmund pentru Sancho

Vlad Dumitrescu

Publicat 23/06/2021 la 21:22 GMT+3

Manchester United este pe punctul de a-l transfera, în sfârșit, pe Jadon Sancho de la Borussia Dortmund după ce clubul englez a căzut de acord să ofere 90 de milioane de euro.

Jadon Sancho, Borussia Dortmund (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Bild a informat că Manchester United a cedat în cele din urmă și a oferit celor de la Dortmund suma dorită după ce englezii au avut o ofertă apropiată refuzată săptămâna aceasta.
Germanii scriu că totul va fi parafat în următoarele zile, termenii personali dintre Sancho și United fiind deja stabiliți între cele două părți.

MANCHESTER UNITED A AJUNS LA UN ACORD CU SANCHO

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, cea mai sigură sursă în materie de transferuri din Europa, fotbalistul de 21 de ani a acceptat oferta lui United și, dacă cluburile vor ajunge la un consens, va semna un contract valabil până în 2026.
Jadon Sancho a ajuns în 2017 la Borussia Dortmund, după ce nu a primit șanse la Manchester City. În sezonul trecut, englezul a explodat, reușind să marcheze 20 de goluri și să ofere 20 de asssit-uri în cele 44 de meciuri jucate în toate competițiile.
După ce nu a reuşit să ajungă pe Old Trafford vara trecută, Sancho a avut parte de un început ezitant în stagiunea 2020-2021. Cu toate acestea, a încheiat sezonul cu stil, ajutând-o pe Dortmund să câștige Cupa Germaniei și să se califice în Liga Campionilor, marcând 10 goluri în ultimele sale 15 jocuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo