Bild a informat că Manchester United a cedat în cele din urmă și a oferit celor de la Dortmund suma dorită după ce englezii au avut o ofertă apropiată refuzată săptămâna aceasta.
Germanii scriu că totul va fi parafat în următoarele zile, termenii personali dintre Sancho și United fiind deja stabiliți între cele două părți.

MANCHESTER UNITED A AJUNS LA UN ACORD CU SANCHO

Premier League
Salah a primit galbene exclusiv pentru că și-a scos tricoul. Reacția genială a lui Klopp
ACUM 2 ORE
Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, cea mai sigură sursă în materie de transferuri din Europa, fotbalistul de 21 de ani a acceptat oferta lui United și, dacă cluburile vor ajunge la un consens, va semna un contract valabil până în 2026.
Jadon Sancho a ajuns în 2017 la Borussia Dortmund, după ce nu a primit șanse la Manchester City. În sezonul trecut, englezul a explodat, reușind să marcheze 20 de goluri și să ofere 20 de asssit-uri în cele 44 de meciuri jucate în toate competițiile.
După ce nu a reuşit să ajungă pe Old Trafford vara trecută, Sancho a avut parte de un început ezitant în stagiunea 2020-2021. Cu toate acestea, a încheiat sezonul cu stil, ajutând-o pe Dortmund să câștige Cupa Germaniei și să se califice în Liga Campionilor, marcând 10 goluri în ultimele sale 15 jocuri.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20