Fotbal
Premier League

Termenul limită impus de Dortmund pentru vânzarea lui Sancho. Cât timp mai are Manchester United

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jadon Sancho

Credit imagine: Getty Images

DeVlad Dumitrescu
28/07/2020 la 09:49 | Actualizat 28/07/2020 la 09:51

Borussia Dortmund a stabilit un termen limită pe data de 10 august pentru ca Jadon Sancho să fie vândut la Manchester United.

Jucătorul de 20 de ani se va întoarce la antrenamente joi pentru pre-sezon, Bundesliga urmând să înceapă în septembrie. Dortmund dorește astfel ca orice transfer să fie finalizat până pe 10 august când vor pleca în cantonamentul din Elveția, chiar dacă perioada de transferuri se va încheia pe 5 octombrie.

Problema este că Manchester United nu este dispusă să plătească atât cât dorește Dortmund pentru Sancho. Dacă germanii vor în jur de 110 milioane de euro pentru Sancho, diavolii sunt dispuși să meargă până undeva la maxim 90 de milioane.

Premier League

Lista scurtă a candidaților pentru premiul de ”Jucătorul anului” din Premier League. Cine e surpriza

ACUM 12 ORE

Sancho rămâne prioritatea lui Manchester United în această perioadă de transferuri, dar clubul de pe Old Trafford nu a făcut încă o ofertă oficială, iar conform surselor Daily Mail, oferta verbală de 90 de milioane de euro a fost respinsă.

Internaționalul englez, care a ajuns la Dortmund de la City pentru 10 milioane de euro în 2017, mai are mai puțin de doi ani de contract cu Dortmund și își dorește să ajungă pe Old Trafford. Bugetul de transferuri al lui United a fost mărit însă după calificarea în Champions League astfel că s-ar putea ca englezii să revină cu o ofertă mai substanțială.

Manchester United, precaută cu sumele de transfer

Cu toate acestea, conducerea de pe Old Trafford pare reticentă la ideea de a cheltui pentru Sancho dublul a sumei pe care a oferit-o Chelsea pentru Timo Werner sau Bayern Munchen pentru Leroy Sane.

Astfel, această abordare va fi cea folosită și în negocierile cu Aston Villa pentru Jack Grealish. Villa cere 80 de milioane de euro pentru englez, însă acesta nu este acum prioritatea pentru United, mai ales că Paul Pogba va rămâne la club.

Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.

Premier League

Ei sunt cei 4 nominalizați la premiul pentru "Cel mai bun manager din Premier League"

IERI LA 17:49
Premier League

Lista candidaților pentru "Cel mai bun tânăr jucător din Premier League". United are 4 fotbaliști

IERI LA 16:01
Subiecte asemănătoare
FotbalPremier League
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol