UPDATE. Tottenham a anunțat oficial că partida a fost amânată

”Putem confirma că meciul nostru din Premier League împotriva lui Fulham care trebuia să aibă loc astăzi (30 decembrie) a fost amânat. Premier League ne-a informat de această decizie în după-amiaza aceasta, Fulham fiind clubul care a cerut amânarea din cauza cazurilor de COVID-19 de la club, prezente atât în cadrul jucătorilor cât și a staff-ului”, se arată în comunicatul celor de la Tottenham.
Fulham a confirmat și ea amânarea partidei.
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
După ce Everton - Manchester City a fost amânat din cauza problemelor legate de COVID-19 din lotul "cetățenilor", același lucru se întâmplă și cu partida din această seară, de la Londra.

Fulham, mai multe cazuri de COVID-19

Mai mulți jucători ai nou-promovatei au coronavirus și, deși s-a speculat că formația lui Scott Parker va folosi o echipă cu multe rezerve, în cele din urmă s-a luat decizia ca întâlnirea să se dispute la o dată ulterioară.
Ambele echipe au fost deja informate, anunță The Athletic, dar hotărârea a venit extrem de târziu, lucru care l-a enervat pe Mourinho. Cu jumătate de oră înainte de anunț, "Specialul" a postat pe Instagram o imagine din holul stabilimentului unde s-a făcut reunirea lui Spurs, dar și un mesaj sugestiv.
"Meci la 6PM (n.r.ora 20:00 a României). Încă nu știm dacă jucăm", a scris Mourinho pe Intagram în jurul orei 16:00.
După ce în ultima săptămână au fost raportate 18 cazuri de coronavirus, record până acum, cluburile din Premier League vor o pauză de 2 săptămâni în ianuarie. Totuși, conform unor informații publicate în presa engleză, această decizie drastică nu se va aplica. Sezonul trebuie să se încheie mai devreme decât de obicei, pentru ca fotbaliștii să se pregătească de Euro, astfel că o decalare a stagiunii ar crea mari probleme.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48