Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cluburile din Premier League vor pauză! 2 săptămâni în ianuarie pentru a trece peste criza Covid

Ion Alexandru

Publicat 30/12/2020 la 08:44 GMT+2

Situația se complică în Premier League! După săptămâna în care a fost raportate 18 cazuri, record până acum, cluburile din Premier League vor o pauză de 2 săptămâni în ianuarie.

Premier League ball

Credit imagine: Getty Images

Criza Covid a lovit de plin Premier League. Meciul de luni seară dintre Everton și Manchester City a fost amânat și vor urma și altele. Există dubii referitoare la disputarea partidei din această seară dintre Fulham și Tottenham, după ce managerul gazdelor Parker a fost izolat la dominiciu. Acesta a fost în contact cu o persoană infectată.
Cluburile din Premier League vor o pauză de 2 săptămâni în ianuarie, iar discuțiile sunt avansate pentru că sunt din ce în ce mai multe echipe afectate. Amânarea partidei Everton - Manchester City este foarte posibil să fie doar începutul. Sheffield a anunțat că are mai multe cazuri în cadrul lotului. Gabriel de la Arsenal este în izolare, iar managerul lui Southampton, Hasenhuttl a condus ultimul meci de acasă, prin videoconferință.
Ziarul englez The Telegraph scrie că Premier League va lua o decizie cât de curând, iar soluția naturală este oprirea meciurilor pentru 2 săptămâni. Marele impediment este aglomerarea calendarului într-un an în care vom avea Campionat European, dar și Jocuri Olimpice.
Pep Guardiola are mari probleme de lot. 5 jucători de bază ai lui Manchester City sunt în izolare după ce au fost infecați cu Covid

Criza Covid | Anglia, focarul Europei

Chiar dacă Brexitul va intra în vigoare de la 1 ianuarie, Anglia este acum cel mai mare focar de Covid al Europei. Tulpina modificată a virusului, care conform specialiștilor este cu 70% mai contagioasă, face ravagii în Anglia.
Partidele din toate ligile profesioniste engleze au fost afectate și se pare că mai multe meciuri din turul 3 al Cupei Angliei, care urmează să se dispute în al doilea weekend din ianuarie, vor fi amânate.
Guvernul englez a înăsprit măsurile de izolare și se pare că fotbalul va urma cursul acestor restricții. Mai ales după acest record de infectări în rândul fotbaliștilor de la ultima testare.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo