Update: Heung-Min Son poate juca în etapa următoare pentru Tottenham. Federația din Anglia a anunțat că a anulat cartonașul roșu primit de jucătorul coreean la partida cu Everton.
-----
Ligue 1
Încă un nume pe lista PSG-ului pentru înlocuirea lui Pochettino! Varianta surpriză din La Liga
ACUM 12 ORE
Tottenham a făcut oficial apel la eliminarea lui Heung-Min Son de la partida cu Everton, încheiată cu scorul de 1-1. Son a primit inițial cartonaș galben, însă arbitrul partidei a decis să-și schimbe decizia după ce a văzut urmările intrării lui Son. Andre Gomes a suferit o accidentare groaznică, o fractură a gleznei piciorului drept cu dislocare. Jucătorul portughez de 26 de ani a fost operat cu succes și se va recupera în totalitate.
Son riscă o suspendare de 3 etape pentru intrarea la Gomes, însă cei de la Tottenham susțin că a fost vorba de un accident și nu intervenția lui Son a fost cea care i-a provocat ruptura lui Gomes. Premier League a emis un comunicat după partidă prin care a explicat că eliminarea lui Son a fost cauzată de faptul că jucătorul coreean a pus în pericol siguranța unui adversar.
Mauricio Pochettino a criticat dur decizia eliminării lui Son, spunând că acesta este "devastat" de ceea ce s-a întâmplat. Conform Daily Mail, cei de la Tottenham vor să-i pună la dispoziție consiliere profesională lui Son.

Clattenburg: "Nu trebuie anulat cartonașul roșu"

Fostul arbitru din Premier League, Mark Clattenburg, a vorbit despre incident și consideră că Son trebuie suspendat pentru acel moment. "Son ar trebui să folosească această suspendare pentru a reflecta asupra incidentului pentru că este clar afectat de accidentarea groaznică a lui Andre Gomes.
Son trebuie să-și amintească faptul că intrarea sa a fost cea care a pus până la urmă siguranța adversarului. Aș fi extrem de surprins ca Federația să anuleze cartonașul roșu primit de Son" a spus Clattenburg pentru Daily Mail.
Ligue 1
Nici Zidane, nici Conte! L'Equipe anunță surpriza pregătită de PSG pentru înlocuirea lui Pochettino
13/05/2022 LA 14:12
Premier League
Son, dezamăgit de decizia lui Conte de a-l schimba în duelul cu Arsenal! De ce voia să continue
13/05/2022 LA 08:27