Trupa lui Jose Mourinho a deschis scorul în minutul 13, printr-un penalty obținut și transformat de Harry Kane. Atacantul lui Spurs a fost faultat pe linia careului de Adam Lallana, iar arbitrul central Graham Scott a arătat punctul cu var. Kane a transformat fără emoții, cu un șut în stânga portarului, și a stabilit scorul pauzei.
Brighton a reușit să restabilească egalitatea în minutul 56, prin Lamptey. Acesta a fost găsit excelent cu o centrare de Gross și a finalizat cu un șut la colțul lung, fără speranțe pentru Lloris.

Tottenham - Brighton 2-1. Arbitrul n-a semnalizat un fault clar, deși se afla la 2 metri de fază

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
Cei de la Tottenham ceruseră însă fault la începutul fazei, când Hojbjerg a fost deposedat, în opinia londonezilor, neregulamentar de March. Într-adevăr, pe reluări se poate observa cum jucătorul lui Brighton n-are vreo legătură cu mingea și îi dă în mod clar peste picioare mijlocașului lui Spurs.
Deși se afla la numai 2 metri de fază, arbitrul Scott n-a dictat fault. Acesta a analizat faza în mod îndelungat cu ajutorul tehnologiei VAR, iar în final a decis că intrarea a fost regulamentară și golul lui Brighton fost validat.
În tot acest timp, Jose Mourinho privea fără reacție de pe marginea terenului.

Spurs - Brighton | Arbitrul n-a văzut un fault clar, deși se afla la 2 metri de fază

Bale, la primul gol de la revenirea la Tottenham

"The Special One" a fost salvat în minutul 73, când Gareth Bale a înscris primul său gol de la revenirea la Tottenham. Starul galez, introdus cu 3 minute mai devreme, a reluat cu capul centrarea lui Sergio Reguilon, fundașul sosit tot de la Real Madrid, la fel ca și Bale.

Bale, la primul gol de la revenirea la Tottenham! Galezul, servit de Reguilon, venit tot de la Real

A fost golul care i-a adus lui Tottenham cele 3 puncte. În urma victoriei de astăzi, Tottenham a urcat pe locul 2 în Premier League, la 2 puncte în spatele liderului Liverpool.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52