Mourinho, care a semnat un contract pe trei ani și jumătate, a acceptat acest job știind situația financiară de la club și a ales miercuri să laude jucătorii pe care i-a găsit la Tottenham, în loc să se concentreze pe viitoare transferuri. De asemenea, portughezul a declarat că este nerăbdător să lucreze cu jucătorii de la academie.
De asemenea, Mourinho i-ar fi transmis președintelui clubului, Daniel Levy, în timpul negocierilor că Harry Kane nu trebuie vândut vara viitoare.
Tottenham trebuie să continue să își plătească noul stadion iar cum câștigurile din UEFA Champions League sunt atât de importante, Mourinho trebuie să ducă echipa în primele patru clasate. Înainte de meciul de sâmbătă de la West Ham, transmis în direct pe Eurosport 1 de la 14:30, Tottenham se află pe locul 14, la 11 puncte distanță de locul patru, ocupat de Manchester City.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
IERI LA 11:14
https://i.eurosport.com/2019/11/20/2720980.jpg

Mourinho: Sunt foarte fericit cu lotul de la Tottenham

”Este un privilegiu ca un antrenor să meargă la un club și să fie atât de fericit cu lotul pe care îl va avea. Nu sunt niște cuvinte de moment. Acestea sunt cuvinte pe care le-am spus și repetat în ultimii trei, patru, cinci ani, chiar și ca oponent”, a declarat Mourinho.
„Chiar îmi place acest lot și mă uit și la jucătorii tineri – nu există niciun antrenor în lume căruia nu îi place să folosească tineri și să ajute tinerii să se dezvolte. Problema este că uneori ajungi la cluburi unde munca de la tineret nu este destul de bună pentru a produce acest tip de jucători. Mă uit la istoria lui Tottenham însă și văd că academia a produs mereu jucători de care prima echipă a avut nevoie”, a afirmat portughezul.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
21/01/2022 LA 05:34