Tottenham va începe o nouă eră odată cu preluarea echipei de către portughezul Nuno Espiroto Santo. Oficialii echipei londoneze fac tot posibilul să-i aducă întăriri portughezului, pentru ca Spurs să-și propună mai mult în noul sezon din Premier League.
Până acum, Tottenham nu a oficializat vreun transfer, dar acest lucru este doar o chestiune de timp. Bryan Gil, atacantul iberic de doar 20 de ani al Sevillei, va semna în curând cu Tottenham. În schimbul internaționalului spaniol, clubul englez îl va ceda pe Erik Lamela la Sevilla și va plăti în plus suma de 25 de milioane de €.
De asemenea, Pierluigi Gollini va ajunge la Spurs sub formă de împrumut, iar londonezii vor avea o opțiune de cumpărare în valoare de 15 milioane de €. Gollini pare a fi înlocuitorul ideal pentru Hugo Lloris, care cel mai probabil nu va continua la Tottenham din vara anului viitor, când actualul contract va expira.
Premier League
John Terry îl sfătuiește pe Harry Kane să plece de la Tottenham! Ce motive invocă fostul fundaș
27/11/2022 LA 08:44

Tottenham a ajuns la un acord cu Cristian Romero

Pe lângă Gollini, la Tottenham va ajunge aproape sigur și colegul său de la Atalanta, Cristian Romero. Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, una dintre cele mai sigure surse în materie de transferuri, fundașul argentinian a ajuns la un acord cu londonezii și mai trebuie doar ca cluburile să bată palma.
Cristian Romero este încă jucătorul lui Juventus, dar acesta a fost împrumutat la Atalanta încă de la începutul sezonului trecut pentru o perioadă de 2 ani. Bergamascii au însă o opțiune de cumpărare definitivă, în valoare de doar 15 milioane de €, pe care ar urma să o achite pentru a-l vinde pe apoi pe fundașul argentinian la Tottenham pe o sumă mai mare. Conform sursei citate, Tottenham ar urma să plătească în jur de 55 de milioane de €, sumă care include și eventuale bonusuri.
Faptul că negocierile dintre Atalanta și Tottenham sunt aproape finalizate sunt dovedite că italienii îi caută înlocuitor lui Romero. Primul pe listă se află Sven Botman, olandezul de numai 21 de ani care a impresionta în sezonul precedent la Lille, fiind o piesă de bază în formația care a cucerit titlul în Ligue 1.
Romero a jucat 42 de meciuri pentru Atalanta în stagiunea trecută, dintre care 31 în campionat, fiind desemnat cel mai bun fundaș din Serie A. Evoluțiile sale bune au continuat și în această vară, la Copa America, unde a jucat doar 3 meciuri din cauza unor probleme medicale, dar și-a demonstrat valoarea când era mai important, fiind printre cei mai buni jucători în finala contra Braziliei.
Toby Aldeweireld și-a manifestat dorința de a pleca de la Tottenham, astfel că venirea lui Romero aduce un plus de valoare defensivei lui Nuno Espirito Santo. Jules Kounde a fost primul pe lista londonezilor, care au și ajuns la un acord cu Sevilla, dar francezul a refuzat motivând că-și dorește să joace la un club de Champions League.
Premier League
Radu Drăgușin, cerut în Premier League de un club de Champions League! Anunțul presei italiene
17/11/2022 LA 14:45
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27