Nuno Espirito Santo este noul antrenor al lui Tottenham, iar portughezul încearcă să întărească lotul pentru sezonul viitor de Premier League. Până în acest moment, Spurs nu a oficializat niciun transfer, dar conform ultimelor informații din presă, aceștia sunt foarte aproape de perfectarea a doua mutări: Bryan Gil și Pierlugi Gollini.
Numele acestora au fost vehiculate intens în ultimele zile, dar acum, jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că Gollini a efectuat deja o parte din vizita medicală. Și este doar o chestiune de câteva ore până când va semna și oficial contractul.
Pierluigi Gollini, 26 de ani, este portarul titular al Atalantei din ultimele trei sezoane. Nu a câștigat niciun trofeu cu formația italiană până în acest moment. Italianul a mai avut o experiență de un sezon în Premier League, la Aston Villa.
Premier League
Stadionul lui Tottenham a fost cuprins de flăcări în această dimineață! 300 de persoane, evacuate
02/09/2021 LA 14:12
Inițial, acesta va merge sub formă de împrumut, iar în cazul în care vor să-l cumpere definitiv, englezii vor achita 15 milioane de euro.

Tottenham îl vrea și pe Bryan Gil

Aceeași sursă a anunțat și că Tottenham vrea să facă un schimb important cu Sevilla. Englezii vor să-l trimită pe Erik Lamela la schimb cu Bryan Gil, un atacant în vârstă de 20 de ani. Pe lângă Lamela, aceștia ar urma să mai achite și o sumă de 24 de milioane de euro.
Spaniolii au acceptat oferta și la fel ca și în cazul lui Gollini, transferul este aproape perfectat.
După ce a evoluat la juniorii Sevillei, Gil a debutat în La Liga în 2019, împotriva lui Atletico Madrid. A avut 11 apariţii în acel sezon, marcând un gol. Ulterior, a fost împrumutat timp de 2 sezoane la Leganes şi Eibar. Sezonul trecut, Gil a evoluat de 28 de ori în tricoul lui Eibar și a marcat 4 goluri și a oferit 4 pase de gol.
Atacantul face parte și din echipa naţională a Spaniei pentru Jocurile Olimpice, ce vor debuta pe 23 iulie.
Jocurile Olimpice încep pentru noi, românii, încă de pe 22 iulie. Naționala lui Rădoi își începe aventura la Tokyo mâine. România - Honduras este pe 22 iulie, de la ora 14:00, pe Eurosport 2!

Honduras - România

Credit imagine: Eurosport

Jocurile Olimpice de la Tokyo se vor desfășura în perioada 23 iulie - 8 august, iar toate competițiile se vor vedea pe Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Eurosport 4 K și pe Eurosport Player, cu acoperire integrală digital pe site-ul eurosport.ro și pe pagina de Facebook a Eurosport.
Premier League
Guardiola îl ia la țintă pe Daniel Levy, președintele lui Tottenham: "Maestrul le știe pe toate"
27/08/2021 LA 15:05
Premier League
Oferta cu care Tottenham vrea să-l facă pe Harry Kane să uite de City! Ce salariu ar urma să aibă
26/08/2021 LA 08:04