Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tottenham, gata să-l cedeze pe Lamela + o sumă de bani pentru Bryan Gil

Romeo Ene

Publicat 20/07/2021 la 18:11 GMT+3

Erik Lamela este aproape de a o părăsi pe Tottenham după 8 sezoane, asta după ce Spurs a decis să-l cedeze la Sevilla la schimb cu Bryan Gil, un atacant de doar 20 de ani. Gil ar urma să se alăture echipei antrenate de Nuno Espirito Santo după Jocurile Olimpice. Mai mult decât atât, englezii ar fi dispuşi să plătească şi 21 de milioane de lire sterline, potrivit Eurosport.uk.

Bryan Gil of Spain during the International Friendly match between Spain v Lithuania at the Municipal Stadium of Butarque on June 8, 2021 in Leganes Spain

Credit imagine: Getty Images

Spurs încearcă să se întărească pentru sezonul viitor, iar conform aceleiaşi surse, Pierluigi Gollini, portarul Atalantei, ar fi şi el aproape de a ajunge la Tottenham.

Bryan Gil, aproape de Tottenham

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Tottenham ar fi ajuns la un acord cu Sevilla pentru acest schimb de jucători, plus suma de bani pe care Spurs ar dori să o ofere. Pe lângă Erik Lamela şi cele 21 de milioane de lire sterline, Sevilla ar urma să încaseze o sumă bună din bonusuri.
Astfel, Bryan Gil şi Pierlugii Gollini ar urma să fie primele două transferuri efectuate sub comanda noului tehnician, Nuno Espirito Santo.
După ce a evoluat la juniorii Sevillei, Gil a debutat în La Liga în 2019, împotriva lui Atletico Madrid. A avut 11 apariţii în acel sezon, marcând un gol. Ulterior, a fost împrumutat timp de 2 sezoane la Leganes şi Eibar. Sezonul trecut a jucat de 28 de ori în tricoul lui Eibar, acolo unde a fost coleg cu Aleix Garcia, fotbalist ce a trecut şi pe la Dinamo Bucureşti.
Deşi nu a fost convocat de Luis Enrique pentru Euro 2020, el face parte din echipa naţională a Spaniei pentru Jocurile Olimpice, ce vor debuta pe 23 iulie. Lamela a venit la Tottenham în 2013 de la Roma, pentru 26 de milioane de lire sterline, având 177 de apariţii şi 17 goluri pentru echipa din nordul Londrei.
Mijlocaşul de 29 de ani a fost utilizat în 23 de partide de actualul antrenor al Romei, Jose Mourinho şi interimarul Ryan Mason, singurul său gol venind într-o înfrângere cu 2-1 în derby-ul cu Arsenal, partidă în care a fost eliminat în minutul 76. Totuşi, Lamela se poate lăuda cu golul sezonului din Premier League, chiar împotriva lui Arsenal, însă nu s-a putut bucura de victoria echipei sale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo