Apărătorul lateral al lui Liverpool e considerat de mulți cel mai bun pe postul său în lume, iar aseară a dat încă o mostră a utilității sale în plan ofensiv. Chiar dacă pe faza de apărare are încă lacune, Trent e excepțional în atac: poate inventa oricând o pasă de gol, dar poate surprinde și cu șuturi de la distanță.
"Am așteptat de 5 ani un asemenea gol. Sunt foarte bucuros, am mai tras foarte bine și în trecut de la distanță, dar mingea nu a vrut să intre în poartă", a spus Alexander-Arnold, nu înainte de analiza pe scurt și disputa contra formației lui Eddi Howe: "Nu le-am oferit multe șanse, deși ei sunt foarte puternici pe contra-atac. Au intrat bine în joc, au deschis scorul, dar am arătat ca o echipă și am avut forța să revenim. E foarte important să obții puncte în această perioadă".
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
ACUM 15 ORE
CITEȘTE ȘI:
CHELSEA, ÎN CRIZĂ, TUCHEL RIDICĂ MÂINILE: "CREDEȚI-MĂ CĂ NU ȘTIU DE CE SE ÎNTÂMPLĂ ASTA"

Trent Alexander-Arnold se transformă în "omul record"

Odată cu prestația de aseară, Trent Alexander-Arnold a devenit primul jucător care reușește să creeze peste 100 de ocazii de gol în 2021.
La doar 23 de ani, TAA a contribuit deja la 50 de goluri pentru Liverpool, doar în Premier League, în 144 de apariții. El a ajuns la 10 goluri și are în "CV" nu mai puțin de 40 de pase decisive.
Cifrele fundașului dreapta al lui Liverpool cu Newcastle
În ultimele 6 partide de pe Anfield, TAA a fost implicat în nu mai puțin de 5 goluri.
Pentru Liverpool, care rămâne la un punct distanță de City, liderul din Premier League, urmează duelul cu Tottenham, de la Londra, duminică. 5 partide din cel mai puternic campionat al lumii au fost deja amânate pentru acest weekend, din cauza COVID-19, dar "cormoranii" nu se gândesc că li s-ar putea întâmpla și lor un astfel de lucru. "Noi ne gândim deja la meciul cu Spurs, ne vom pregăti cum o facem în mod obișnuit. Dacă va veni o decizie care să ne amâne partida, nu ține de noi", a spus TAA după partida de aseară. Liverpool este una din puținele formații care are tot lotul vaccinat (doar Wolves se mai bucură de un asemenea procent). Chiar și așa, înainte de duelul contra "coțofenelor", Van Dijk, Fabinho, Curtis Jones au fost testați pozitiv.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22
Fotbal
Tuchel vrea să transfere la Chelsea un star de la Inter
16/01/2022 LA 15:33