Fostul antrenor al lui Leicester l-a înlocuit pe Quique Sanchez Flores în decembrie iar la acel moment Watford se afla la nouă puncte distanță de primul loc care aducea salvarea de la retrogradare.
Antrenorul de 56 de ani a schimbat rapid soarta sezonului și a adus patru victorii consecutive în primele sale șapte meciuri, printre acestea numărându-se prima înfrângere a lui Liverpool în acest sezon.
Totuși, Watofrd are la activ doar două victorii de la revenirea fotbalului iar după înfrângerea cu 3-1 de la West Ham, echipa se află la doar trei puncte deasupra primului loc care duce în Championship.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
În urma acestui rezultat, Watford are nevoie de o victorie împotriva uneia dintre Manchester City și Arsenal. Secundul lui Pearson, Craig Shakespeare, a fost și el dat afară iar temporar vor prelua frâiele echipei antrenorul de la tineret Haydn Mullins și antrenorul de portari Graham Stack. Aceste informații nu au fost deocamdată confirmate oficial de Watford, însă ele au fost date ca fiind sigure de Sky Sports și The Guardian.
Pearson este al treilea antrenor dat afară în acest sezon de Watford, după Javi Gracia și Quique Sanchez Flores.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de Unibet.
https://i.eurosport.com/2020/07/17/2851756.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52