Timp de 10 ani pe Etihad, fostul internațional Micah Richards consideră că este nevoie de o mai mare claritate cu privire la situația lui Abramovich și a acuzat-o pe Chelsea că este în mod deliberat vagă în modul în care a comunicat știrile "retragerii" rusului de la cârma echipei.
Potrivit The Telegraph, Abramovich va rămâne proprietarul lui Chelsea și va investi în continuare bani în club cu condiția să nu fie sancționat. Delimitarea de Chelsea a fost făcută strict ca londonezii să nu sufere, dar în esență lucrurile nu s-ar fi schimbat fundamental.
Comunicatul dat de rus și atitudinea lui Chelsea au nemulțumit în Regat, iar Micah Richard cere clarificări.
Premier League
"El este Mbappe, Salah al nostru!" Thomas Tuchel l-a identificat pe jucătorul cheie al lui Chelsea
20/05/2022 LA 06:40
"Avem nevoie de mai multe informații decât ne-au fost oferite. După ce am văzut invazia devastatoare din Ucraina din ultimele zile să vii în față cu un comunicat în care se vorbește vag despre o cedare a clubului către fundația sa. Ce înseamnă asta exact? Dacă citești declarația, parcă e scrisă codat. Gen "nu ne interesează să vă spunem ce se întâmplă în lume și nici ce se va întâmpla la club. Citiți și trageți voi concluzia ce ar putea să însemne". Nimeni nu spune exact ce va urma, ce înseamnă decizia", a spus Richards pentru Sky Sports.
CITEȘTE ȘI:
WOJCIECH SZCZĘSNY FORȚEAZĂ FIFA SĂ SUSPENDE RUSIA DIN BARAJUL PENTRU MONDIAL! IDEEA AVUTĂ DE POLONEZ

Abramovich a anunțat că predă Chelsea

Rusul Roman Abramovich, proprietarul clubului englez de fotbal Chelsea din 2003, a anunţat că a încredinţat conducerea clubului administratorilor fundaţiei sale caritabile, potrivit unui comunicat de presă publicat sâmbătă.
"Întotdeauna am luat decizii având în vedere interesul clubului. Eu rămân dedicat acestor valori. De aceea, astăzi le încredinţez administratorilor Chelsea Charitable Foundation conducerea Chelsea FC. Cred că în prezent fundaţia este în cea mai bună poziţie pentru a avea grijă de interesele clubului, ale jucătorilor, staff-ului şi suporterilor", a explicat Roman Abramovich.
"În cei aproape 20 de ani în care am deţinut Chelsea, mi-am văzut întotdeauna rolul ca un supraveghetor al clubului, a cărui sarcină este să se asigure că performăm cât mai bine posibil", a adăugat Abramovich, fără a preciza dacă retragerea sa este temporară sau definitivă.
Antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a recunoscut că în cadrul clubului există o tristeţe generală, iar jucătorii nu sunt prea entuziasmaţi de faptul că trebuie să intre pe teren duminică, împotriva lui Liverpool, în finala Cupei Ligii Angliei.
El a arătat că din cauza originii proprietarului clubului, este posibil să existe o atmosferă extrem de ostilă a fanilor împotriva lui Chelsea, ceea ce-şi va pune amprenta pe jocul elevilor săi.
Premier League
Chelsea a uitat repede de Rudiger și Christensen! Ofertă de 70 de milioane de € pentru un fundaș
19/05/2022 LA 15:42
Premier League
Tuchel a realizat retrospectiva sezonului lui Chelsea. Ce a spus neamțul despre City și Liverpool
18/05/2022 LA 16:55