Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un fost star al lui City îl pune la zid pe Abramovich: "Parcă a scris codat acel mesaj!"

Cristian Mihală

Publicat 27/02/2022 la 18:26 GMT+2

Micah Richards, fostul star al lui Manchester City, în prezent analist la Sky Sports, e total nemulțumit de modul în care Chelsea și Abramovich au făcut "cedarea de putere" în club. Mai mult, gruparea de pe Stamford Bridge nu a spus vreun cuvânt despre Rusia sau conflictul din Ucraina.

Vladimir Putin, Roman Abramovich

Credit imagine: Imago

Timp de 10 ani pe Etihad, fostul internațional Micah Richards consideră că este nevoie de o mai mare claritate cu privire la situația lui Abramovich și a acuzat-o pe Chelsea că este în mod deliberat vagă în modul în care a comunicat știrile "retragerii" rusului de la cârma echipei.
Potrivit The Telegraph, Abramovich va rămâne proprietarul lui Chelsea și va investi în continuare bani în club cu condiția să nu fie sancționat. Delimitarea de Chelsea a fost făcută strict ca londonezii să nu sufere, dar în esență lucrurile nu s-ar fi schimbat fundamental.
Comunicatul dat de rus și atitudinea lui Chelsea au nemulțumit în Regat, iar Micah Richard cere clarificări.
"Avem nevoie de mai multe informații decât ne-au fost oferite. După ce am văzut invazia devastatoare din Ucraina din ultimele zile să vii în față cu un comunicat în care se vorbește vag despre o cedare a clubului către fundația sa. Ce înseamnă asta exact? Dacă citești declarația, parcă e scrisă codat. Gen "nu ne interesează să vă spunem ce se întâmplă în lume și nici ce se va întâmpla la club. Citiți și trageți voi concluzia ce ar putea să însemne". Nimeni nu spune exact ce va urma, ce înseamnă decizia", a spus Richards pentru Sky Sports.
CITEȘTE ȘI:

Abramovich a anunțat că predă Chelsea

Rusul Roman Abramovich, proprietarul clubului englez de fotbal Chelsea din 2003, a anunţat că a încredinţat conducerea clubului administratorilor fundaţiei sale caritabile, potrivit unui comunicat de presă publicat sâmbătă.
"Întotdeauna am luat decizii având în vedere interesul clubului. Eu rămân dedicat acestor valori. De aceea, astăzi le încredinţez administratorilor Chelsea Charitable Foundation conducerea Chelsea FC. Cred că în prezent fundaţia este în cea mai bună poziţie pentru a avea grijă de interesele clubului, ale jucătorilor, staff-ului şi suporterilor", a explicat Roman Abramovich.
"În cei aproape 20 de ani în care am deţinut Chelsea, mi-am văzut întotdeauna rolul ca un supraveghetor al clubului, a cărui sarcină este să se asigure că performăm cât mai bine posibil", a adăugat Abramovich, fără a preciza dacă retragerea sa este temporară sau definitivă.
Antrenorul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a recunoscut că în cadrul clubului există o tristeţe generală, iar jucătorii nu sunt prea entuziasmaţi de faptul că trebuie să intre pe teren duminică, împotriva lui Liverpool, în finala Cupei Ligii Angliei.
El a arătat că din cauza originii proprietarului clubului, este posibil să existe o atmosferă extrem de ostilă a fanilor împotriva lui Chelsea, ceea ce-şi va pune amprenta pe jocul elevilor săi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo