Înainte de a semna cu United, Ronaldo a vorbit cu jurnalistul Piers Morgan despre părerea reală pe care o are despre marele său rival. Reporterul a dezvăluit ce i-a spus Cristiano într-un articol publicat în Daily Mail.
"L-am întrebat pe Cristiano Ronaldo: 'Cine este cel mai bun fotbalist împotriva căruia ai jucat vreodată?' Era ora 1 dimineața, stăteam la lumina lumânărilor pe terasa restaurantului său preferat din Torino, Italia, unde încă mai juca pentru Juventus, înainte de recenta sa decizie senzațională de a se întoarce la Manchester United.
Era timpul pentru marea întrebare. 'Messi', a răspuns el, imediat și emfatic. 'Cu adevărat?', am spus, surprins că și-a numit cel mai mare rival.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM O ZI
'Desigur. El este cel mai bun împotriva căruia am jucat.' Apoi a rânjit și mi-a spus: 'Dar, Piers, îmi pui întrebarea greșită'.
'Bine. Care este întrebarea corectă?', am replicat. 'Ar trebui să mă întrebi cine este cel mai bun jucător...'
'Cred că știu răspunsul', i-am răspuns râzând. Ronaldo mi-a făcut cu ochiul și am ciocănit paharele. El crede că el este cel mai bun fotbalist din toate timpurile. Și eu sunt de acord cu el", și-a amintit jurnalistul englez.
CITEȘTE ȘI:
LIVERPOOL, PREGĂTITĂ DE UN TRANSFER RECORD! PENTRU CINE VREA SĂ PLĂTEASCĂ KLOPP 93 DE MILIOANE DE EURO

Ronaldo, cel mai bun jucător din toate timpurile, potrivit algoritmului gândit de Tom Crawford

Un matematician de la Oxford a fost și el interesat să răspundă la această întrebare și a pus la punct o metodă care, potrivit lui, nu dă greș. Într-un reportaj făcut de Daily Mail, doctorul Tom Crawford și-a prezentat algoritmul, care se raportează la nu mai puțin de 8 criterii. Primul dintre ele a fost și eliminatoriu: s-au luat în calcul doar fotbaliștii cu minimum două Baloane de Aur sau care au scris istorie înainte de inventarea celebrului premiu. În consecință, lista s-a redus la 10 nume: Pele, Maradona, Marco van Basten, Johan Cruyff, Puskas, Di Stefano, Michel Platini, Ronaldo, Cristiano Ronaldo și Messi.
Ulterior, matematica și-a intrat pe deplin în rol, analizându-se 7 parametri:
1. Titluri (interne și internaționale) la nivel de club.
2. Trofee la nivel internațional (cu bonusuri pentru titlul de golgeter).
3. Goluri marcate la echipa de club.
4. Goluri înscrise la națională.
5. Voturi primite de-a lungul timpului în clasamentul pentru Balonul de Aur.
6. Recorduri individuale.
7. Sezoane sau turnee finale în care respectivii jucători au scris istorie, fiind cei mai importanți în angrenajul echipei pentru cucerirea trofeelor.
Cristiano Ronaldo l-a devansat astfel pe Messi. Cele 5 trofee UEFA Champions League au contat enorm la primul punct, pentru ca golgheterul all-time al Ligii și al echipelor naționale, record pe care l-a doborât săptămâna trecută, să iasă în fața marelui rival și la punctele 5 și 6 din algoritmul gândit de Tom Crawford.
Primul meci al lui CR7 de la revenirea pe Old Trafford, Manchester United - Newcastle, este în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player, sâmbătă, de la ora 17:00.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214320.png
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Premier League
Condiția pusă de Cristiano Ronaldo pentru a rămâne la Manchester United și sezonul viitor
IERI LA 11:40