Cu De Ligt și Van de Beek, Ajax a ajuns până în semifinalele Ligii Campionilor, fiind la doar câteva secunde de o calificare istorică în finală. Anul trecut, United a crezut că va da lovitura cu mijlocașul ajuns între timp la 24 de ani, iar Van der Sar, fostă legendă pe Old Trafford, anunța că un alt olandez va scrie istorie pentru gruparea din Manchester.
Doar că Solskjaer nu i-a dat nicio șansă mijlocașului, e adevărat și în condițiile în care acesta are abilități similare cu Bruno Fernandes, cel mai bun jucător al lui United de la transferul de la Sporting.
CITEȘTE ȘI:
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
LIVERPOOL, OBLIGATĂ SĂ ÎL VÂNDĂ PE SALAH? ULUITOR CE SALARIU CERE EGIPTEANUL PENTRU A PRELUNGI

United, ping-pong cu Van de Beek

În vară, Van de Beek a fost disperat să își găsească o echipă unde să joace constant, iar Everton a intrat pe fir, punând la bătaie o sumă importantă. Doar că United s-a opus, stafful tehnic gândindu-se că va avea nevoie de mijlocașul batav într-un sezon lung, în care apar accidetări și suspendări.
"A fost pe lista noastră de transferuri în vară. Am încercat să îl aducem, dar United ne-a spus că nu vor să se despartă de Van De Beek. Apoi, în ultimele zile de mercato, am primit un telefon de la Guido Albers, agetul său, și mi-a spus că United s-a răzgândit. Apoi, în ultimul moment, au stopat iar negocierile", a punctat Marcel Brands pentru NOS.
Solskjaer l-a folosit doar 6 minute în actuala stagiune de Premier League pe olandez, iar nemulțumirea acestuia a atins cote înalte. La partida din Champions League, de săptămâna trecută, când a înțeles că nu va mai intra pe teren, deși se încălzise, Van de Beek a scuipat guma pe care o mesteca, într-un gest de lehamite față de ceea ce i se întâmplă.
Presa din Anglia notează azi că, în actualele condiții, United va căuta ea de această dată să renunțe la mijlocaș, a cărui cotă de piață oricum a scăzut exponențial. Adus pentru 44 de milioane de euro pe Old Trafford, fotbalistul batav e acum cotat la doar 30 de milioane de euro.
Conform Mirror, Daniel Brands îl vrea neapărat în lotul "caramelelor" din iarnă, iar Rafa Benitez, antrenorul echipei e convins că acesta va reveni la forma care l-a consacrat, sub comanda sa.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, luat la rost pentru selecția din naționala Franței! "Cel mai slab mijloc din istorie"
10/11/2022 LA 12:47