Vardy a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Leicester iar echipa lui Brendan Rodgers și-a menținut startul excelent de sezon.
Leicester se află în acest moment pe locul trei în Premier League, la opt puncte distanță de liderul Liverpool, după 11 etape.
”Este minunat să câștig acest premiu dar acest lucru arată cât de bine a mers echipa. Am avut meciuri bine și din fericire pentru mine am putut profita de ocazii și le-am transformat”, a declarat el pentru site-ul Premier League.
Premier League
Încă un meci din Premier League, amânat: Burnley - Leicester
14/01/2022 LA 11:49
Vardy a reușit să înscrie în victoria lui Leicester cu Burnley pe 19 octombrie dar și un hattrick în meciul cu Southampton, când echipa lui Rodgers a învins cu 9-0.
Jucătorul de 32 de ani a fost votat de fani ca fiind cel mai bun jucător din octombrie, ceilalți candidați fiind Jack Grealish, Ilkay Gundogan, Dean Henderson, Willian și Youri Tielemans.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
United, discuții cu Pochettino pentru a prelua echipa, din vară. Ce alte variante mai au ''diavolii'
12/01/2022 LA 12:15
Premier League
Imagini inedite! Cum arată o zi din viața unui fotbalist din Premier League
07/01/2022 LA 07:58