PA Sport

Vardy, jucătorul lunii octombrie în Premier League, după ce a marcat patru goluri în trei meciuri

Vardy, jucătorul lunii octombrie în Premier League, după ce a marcat patru goluri în trei meciuri

08/11/2019 la 13:36Actualizare 08/11/2019 la 13:43

Atacantul lui Leicester, Jamie Vardy, a fost numit jucătorul lunii octombrie în Premier League după ce a însris patru goluri în trei meciuri.

Vardy a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Leicester iar echipa lui Brendan Rodgers și-a menținut startul excelent de sezon.

Leicester se află în acest moment pe locul trei în Premier League, la opt puncte distanță de liderul Liverpool, după 11 etape.

”Este minunat să câștig acest premiu dar acest lucru arată cât de bine a mers echipa. Am avut meciuri bine și din fericire pentru mine am putut profita de ocazii și le-am transformat”, a declarat el pentru site-ul Premier League.

Vardy a reușit să înscrie în victoria lui Leicester cu Burnley pe 19 octombrie dar și un hattrick în meciul cu Southampton, când echipa lui Rodgers a învins cu 9-0.

Jucătorul de 32 de ani a fost votat de fani ca fiind cel mai bun jucător din octombrie, ceilalți candidați fiind Jack Grealish, Ilkay Gundogan, Dean Henderson, Willian și Youri Tielemans.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.