Frank Lampard, antrenorul lui Chelsea, a dezvăluit faptul că regulile de carantină îi opresc pe Timo Werner și Hakim Ziyech din a se alătura echipei de pe Stamford Bridge. Conducerea lui Chelsea a încheiat deja cu succes transferurile celor doi, însă nu pot pentru moment să fie alături de echipa condusă de Lampard. Ambii își încep contractele de la 1 iulie, însă pandemia de coronavirus blochează aceste sosiri.
Așa cum e normal, Lampard este nerăbdător să-i întâmpine pe cei doi fotbaliști, dar tehnicianul trebuie să aibă mai multă răbdare. Pandemia de coronavirus este în continuare atât de actuală, iar planurile celor de la Chelsea sunt amânate. Cât despre Werner și Ziyech, Lampard a vorbit despre când vor ajunge cei doi fotbaliști în nordul Londrei.

Frank Lampard, despre când vor veni Werner și Ziyech la Chelsea

Liga
Barcelona are de unde alege! Nume uriașe pe lista interminabilă de jucători oferiți lui Xavi
19/01/2022 LA 10:56
Nu, încă nu au ajuns. Toată lumea așteaptă veștile despre carantină, la fel și noi, vrem să ne asigurăm că jucătorii pot călători, pot să meargă unde vor și să muncească exact așa cum avem nevoie să o facă. Timo Werner doar ce a încheiat în Bundesliga, așa că are parte de o binemeritată pauză și va veni în a doua jumătate a lunii iulie aici. Ziyech va ajunge mai devreme, dar trebuie să fim siguri de regulile privind carantina - Frank Lampard
Aproape 68 de milioane de euro a plătit Chelsea pentru a-l aduce pe Werner – 55 de milioane de euro vor merge către RB Leipzig, iar 13 milioane de euro către agentul germanului. În plus, Chelsea i-a oferit lui Werner un contract valabil pe cinci ani și germanul va câștiga în jur de 17 milioane de euro pe an.
De partea cealaltă, clubul de pe Stamford Bridge a anunțat în februarie, printr-un comuncat oficial, că a ajuns la un acord cu campioana Olandei, Ajax Amsterdam, pentru a-l aduce, în această vară, pe Hakim Ziyech. "Lăncierii" au primit 40 de milioane de euro în urma acestei tranzacții. Marocanul mai avea contract cu Ajax până în 2022, însă londonezii au anunțat deja că Ziyech a semnat pentru cinci ani cu Chelsea.
UEFA Europa Conference League
Noul sistem al lui Chelsea și cum ar putea să facă diferența în partida cu Manchester City
14/01/2022 LA 19:06
Liga
Xavi e pus pe fapte! Starul ajuns la Chelsea în 2020 care e acum foarte aproape de Barcelona
26/12/2021 LA 09:44