Articol scris de Romeo Ene
Este o veste încurajatoare în contextul în care se apropie Euro 2020, dar şi pentru sezonul viitor, care ar putea avea la debut mai mulţi fani în tribunele din Anglia.
Partidele din Premier League s-au disputat cu porţile închise sau cu un număr redus de spectatori mai bine de un an, însă în curând fanii ar putea să revină pe stadioane.
Premier League
Singurul fundaș care l-a speriat pe Haaland: "Un monstru, nu cred că am câștigat vreun duel direct"
ACUM 2 ORE

Suporterii revin pe stadioanele din Anglia

"Premier League a confirmat astăzi că ultimele două etape din sezonul 2020/21 se vor juca cu un număr limitat de spectatori, sub rezerva restricțiilor guvernamentale.", se arată în comunicatul Premier League.
"După consultarea cu cluburile, s-a convenit că meciurile nu vor fi deschise suporterilor din deplasare din cauza provocărilor operaționale variate din întreaga competiţie și a nevoii de a oferi o abordare consecventă, maximizând în același timp oportunitatea de participare a fanilor gazdă.
Siguranța suporterilor este de o importanță capitală. Cluburile au o experiență dovedită în furnizarea de medii sigure privind covid și au planuri operaționale pregătite pentru a-i întâmpina pe suporteri în siguranță pe stadioanele lor. Fanii au ratat foarte multe meciuri din Premier League și acest lucru marchează un pas cheie către revenirea lor completă pe stadioane, inclusiv a fanilor echipei-oaspete, de la începutul sezonului 2021-22."
Se discută despre10.000 de fani, deși nu este încă o proporție considerabilă pentru cluburi precum Liverpool, este un pas în direcția corectă, fără a risca prea mult.
Chelsea – Leicester, City – Everton sau Liverpool – Crystal Palace sunt câteva dintre partidele care se vor disputa cu un număr mai mare de spectatori.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
OFICIAL - Gerrard dă lovitură după lovitură! Aston Villa a transferat un fotbalist de la Arsenal
ACUM 2 ORE
Premier League
Dusan Vlahovic este jucătorul lui Juventus! Cât va încasa Fiorentina și ce salariu va avea sârbul
25/01/2022 LA 05:48