Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste importantă pentru fanii din Premier League! Ultimele 2 etape se vor juca cu spectatori

Nicu Savin

Actualizat 05/05/2021 la 14:56 GMT+3

Suporterii din Premier League vor putea reveni pe stadioane la ultimele 2 partide din acest sezon, în numar limitat, doar cei ai gazdelor, conform The Athletic. Momentan nu se ia în calcul accesul suporterilor oaspeţi la partide, însă ei ar putea fi parte din cifra de 10.000 de oameni care ar putea asista la ultimele partide.

Fanii lui Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Romeo Ene
Este o veste încurajatoare în contextul în care se apropie Euro 2020, dar şi pentru sezonul viitor, care ar putea avea la debut mai mulţi fani în tribunele din Anglia.
Partidele din Premier League s-au disputat cu porţile închise sau cu un număr redus de spectatori mai bine de un an, însă în curând fanii ar putea să revină pe stadioane.

Suporterii revin pe stadioanele din Anglia

"Premier League a confirmat astăzi că ultimele două etape din sezonul 2020/21 se vor juca cu un număr limitat de spectatori, sub rezerva restricțiilor guvernamentale.", se arată în comunicatul Premier League.
"După consultarea cu cluburile, s-a convenit că meciurile nu vor fi deschise suporterilor din deplasare din cauza provocărilor operaționale variate din întreaga competiţie și a nevoii de a oferi o abordare consecventă, maximizând în același timp oportunitatea de participare a fanilor gazdă.
Siguranța suporterilor este de o importanță capitală. Cluburile au o experiență dovedită în furnizarea de medii sigure privind covid și au planuri operaționale pregătite pentru a-i întâmpina pe suporteri în siguranță pe stadioanele lor. Fanii au ratat foarte multe meciuri din Premier League și acest lucru marchează un pas cheie către revenirea lor completă pe stadioane, inclusiv a fanilor echipei-oaspete, de la începutul sezonului 2021-22."
Se discută despre10.000 de fani, deși nu este încă o proporție considerabilă pentru cluburi precum Liverpool, este un pas în direcția corectă, fără a risca prea mult.
Chelsea – Leicester, City – Everton sau Liverpool – Crystal Palace sunt câteva dintre partidele care se vor disputa cu un număr mai mare de spectatori.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo