Kun Aguero s-a accidentat grav la genunchi în luna iunie, într-un meci cu Burnley din Premier League. Argentinianul a ratat astfel ultimele 10 meciuri din sezonul trecut din competiția internă, dar și cele 2 jocuri din Champions League (cu Real Madrid și Lyon).
Deși era de așteptat ca argentinianul să fie recuperat până la startul acestei stagiuni, acest lucru nu s-a întâmplat, iar managerul Pep Guardiola se teme că absența acestuia se va prelungi pentru încă 2 luni: "Știam că accidentarea a fost una gravă. Încă nu a avut nicio sesiune de antrenament cu noi, iar Sergio nu este un jucător care își recapătă starea fizică foarte repede. Lipsește de mult, așa că abia peste o lună sau 2 va fi gata să revină."
Înlocuitorul de drept al lui Aguero va fi Gabriel Jesus, cel care marcat 5 goluri pe finalul sezonului precedent. Guardiola mai are și varianta nou-transferatului Ferran Torres, dar acesta nu este un număr 9 veritabil. În caz de forță majoră, managerul spaniol l-ar putea folosi chiar și pe Raheem Sterling pe această poziție,
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
IERI LA 21:31
În această vară, Manchester City a rămas fără David Silva, care a plecat la Real Sociedad, iar în aceste condiții Aguero era singurul jucător din lotul lui Guardiola care era la echipă și în 2012, anul în care "cetățenii" câștigau primul titlu din era patronilor arabi. Astfel, din cauza lipsei lui Aguero, City va începe acest sezon fără nici un jucător care s-a aflat pe teren în anul în care echipa a început să devină o forță în fotbalul englezesc.
Manchester City va debuta în noul sezon din Premier League luni, în deplasare cu Wolverhampton, meci care va începe la ora 22:15 și va putea fi urmărit în direct și în exclusivitate pe Eurosport.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
21/05/2022 LA 04:47