Henderson a ieșit de pe teren în înfrângerea suferită de Liverpool în fața celor de la Everton în cea mai recentă etapă de Premier League. Dacă Henderson va fi nevoit să se opereze, ar însemna că englezul va rata restul sezonului și ar avea șanse mici să evolueze la Euro 2020 pentru naționala Angliei, conform presei engleze.
Henderson a fost nevoit să părăsească meciul cu Everton după doar 30 de minute. Jucătorul de 30 de ani a cazut dintr-odată din picioare fiind urmărit de Abdoulaye Doucure, fără însă ca jucătorul oaspeților să îl atingă. Este vorba de o accidentare la mușchii aductori.
Căpitanul lui Liverpool a efectuat radiografii luni iar acum atât el cât și clubul așteaptă cu nerăbdare rezultatele pentru a afla cât va dura recuperarea. Este o lovitură importantă pentru Jurgen Klopp, cel căruia îi lipsesc deja mai mulți jucători cheie.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Criza accidentărilor de la Liverpool

De la Liverpool lipsesc deja cei doi titulari obișnuiți în centrul apărării - Virgil van Dijk și Joe Gomez. Și celălalt fundaș central, Joel Matip, s-a accidentat astfel că Klopp i-a folosit pe Henderson și Fabinho ca fundași centrali. Numai că ambii sunt în acest moment accidentați, astfel că situația este cu adevărat dramatică.
Liverpool nu a reușit să facă față unui sezon foarte aglomerat și plin de accidentări astfel că echipa lui Klopp se află în acest moment pe locul șase în Premier League, ieșită din lupta pentru titlu.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52