Nu a fost revenirea la care ar fi sperat van Dijk. Echipa lui Jurgen Klopp a fost învinsă cu 4-3 de Hertha Berlin într-un meci în care jocul nu a strălucit, însă faptul că olandezul a intrat în minutul 69 alături Joe Gomez, cel care și el a lipsit mare parte din sezonul trecut, a adus optimism în tabăra cormoranilor.
Van Dijk nu a mai putut juca de când a fost accidentat de portarul lui Everton, Jordan Pickford, în derby-ul Merseyside de pe Goodison Park în octombrie 2020. Olandezul a fost nevoit să se opereze atunci.
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 10 MINUTE

Van Dijk s-a întors

Van Dijk a ratat restul sezonului iar pierderea sa a avut un impact masiv asupra lui Liverpool, cormoranii având ulterior și alte ghinioane care au adus pierderea mai multor jucători importanți. Liverpool a încheiat pe locul trei sezonul din Premier League.
”Acum 285 de zile, am început călătoria mea spre a reveni jucând. Este greu de exprimat cum mă simt acum, dar este important pentru mine să spun că sunt recunoscător să am susținerea atâtor oameni incredibili”, a scris Van Dijk pe contul său de Twitter.
”Chirurgul, preparatorii fizic, antrenorii și staff-ul, cu toții au fost alături de mine din prima zi. Coechipierii mei m-au ajutat să îmi mențin optimismul. Fanii m-au încurajat și și-au arătat dragostea față de mine. Cel mai important, familia mea a fost alături de mine, fără ei nu aș fi aici. Vă mulțumesc. Munca nu se oprește aici. Abia începe. Mergem mai departe”, a afirmat olandezul.
Sezonul 2021/2022 din Premier League va începe în august iar întreaga stagiune va fi în direct pe Eurosport.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 4 ORE
Premier League
Nici Van Dijk, nici Ruben Dias. Rio Ferdinand a numit cel mai bun fundaș central din Premier League
IERI LA 06:38