Nu a fost revenirea la care ar fi sperat van Dijk. Echipa lui Jurgen Klopp a fost învinsă cu 4-3 de Hertha Berlin într-un meci în care jocul nu a strălucit, însă faptul că olandezul a intrat în minutul 69 alături Joe Gomez, cel care și el a lipsit mare parte din sezonul trecut, a adus optimism în tabăra cormoranilor.
Van Dijk nu a mai putut juca de când a fost accidentat de portarul lui Everton, Jordan Pickford, în derby-ul Merseyside de pe Goodison Park în octombrie 2020. Olandezul a fost nevoit să se opereze atunci.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56

Van Dijk s-a întors

Van Dijk a ratat restul sezonului iar pierderea sa a avut un impact masiv asupra lui Liverpool, cormoranii având ulterior și alte ghinioane care au adus pierderea mai multor jucători importanți. Liverpool a încheiat pe locul trei sezonul din Premier League.
”Acum 285 de zile, am început călătoria mea spre a reveni jucând. Este greu de exprimat cum mă simt acum, dar este important pentru mine să spun că sunt recunoscător să am susținerea atâtor oameni incredibili”, a scris Van Dijk pe contul său de Twitter.
”Chirurgul, preparatorii fizic, antrenorii și staff-ul, cu toții au fost alături de mine din prima zi. Coechipierii mei m-au ajutat să îmi mențin optimismul. Fanii m-au încurajat și și-au arătat dragostea față de mine. Cel mai important, familia mea a fost alături de mine, fără ei nu aș fi aici. Vă mulțumesc. Munca nu se oprește aici. Abia începe. Mergem mai departe”, a afirmat olandezul.
Sezonul 2021/2022 din Premier League va începe în august iar întreaga stagiune va fi în direct pe Eurosport.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53