Întrebat în studio-urile beIN Sports dacă s-ar implica într-o preluare a lui Arsenal alături de alte persoane, Arsene Wenger nu a exclus această posibilitate.
”Eu voi susține mereu Arsenal. Dacă pot să ajut Arsenal, o voi face în orice fel este posibil. Acesta este răspunsul meu. Dacă nu este posibil, atunci eu sunt mulțumit cu viața mea”, a afirmat francezul.
Arsenal a fost printre echipele care au dorit înființarea Super Ligii Europei, iar acest lucru a atras numeroase proteste din partea fanilor. Acestea nu au încetat nici după ce Super Liga a eșuat din fașă, iar suporterii îi cer insistent actualului proprietar să vândă clubul, deoarece felul în care acesta este condus nu este prolific performanței în viziunea fanilor.
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
IERI LA 18:52

Daniel Ek s-a arătat dispus să cumpere Arsenal

Daniel Ek, proprietarul Spotify, și-a manifestat cu câteva zile în urmă interesul de a cumpera clubul londonez.
Pentru a-și face misiunea mai ușoară a apelat la foste glorii ale "tunarilor". Conform Daily Mail, se pare că proiectul propus de suedez este unul de mare anvergură, deoarece 3 dintre cei mai mari fotbaliști din istoria lui Arsenal au acceptat să intre în echipa lui Ek, făcând lobby pentru ca acesta să devină proprietar.
Este vorba despre Thierry Henry, proaspăt inclus în Hall of Fame-ul Premier League, Patrick Vieira și Dennis Bergkamp. Toți cei 3 au făcut parte din marea echipă a lui Arsenal de la începutul anilor 2000, care a reușit să câștige Premier League fără să piardă vreun meci (2003-2004).
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Omul care a "pus umărul" la "divorțul" Ronaldo-United i-a găsit echipă lui CR7: "Etapa 2"
23/11/2022 LA 08:12
Cupa Mondială FIFA
Cupa Mondială 2022 | Șansele Franței de a câștiga titlul mondial după accidentarea lui Benzema
20/11/2022 LA 07:39